Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Apps til C5, NAV og SharePoint

Bliv mobil med din C5, NAV eller SharePoint, med App til smartphone og tablet.

App til C5, NAV eller og SharePoint - Vi benytter i stigende grad vores smartphone og tablet og diverse apps til daglige gøremål. Men får din virksomhed også mest muligt ud af de muligheder, der foreligger i dag? Tidens tendens er, at virksomheder i dag ønsker at udvide medarbejdernes muligheder og gøre dem mere uafhængige af at have adgang til en PC, for at udføre deres daglige opgaver, og få mulighed for at benytte den smartphone eller tablet, som de alligevel altid har ved hånden.

Få mere ud af jeres smartphones og tablets

IT-Effect har udviklet op til flere løsninger, som hjælper virksomheder og deres medarbejdere til en lettere hverdag, minimere fejl og forglemmelser, og som ikke mindst kan give virksomheden betydelige tidsbesparelser.

En forlængende arm til jeres Dynamics C5 / NAV

IT-Effect er Microsoft Partner og et C5 & NAV-udviklingshus, og det falder os derfor naturligt, at de mobile løsninger, vi tilbyder, er fuldt integrerede med C5 / NAV. Derved undgår I dobbeltarbejde og opnår markante tidsbesparelser.

Det skal være nemt!

-Et udsagn vi hører tit. For de kunder vi hjælper er kravet om brugervenlighed altid vigtigt. Derfor er det også en af de vigtigste overskrifter for de mobile løsninger, IT-Effect udvikler og leverer. Det skal være nemt og enkelt for medarbejderne at anvende, og det skal give en betydelig lettelse af de daglige opgaver.

Udfyld formularen - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


Salgsmodul
til tablet

Salgsværktøj - Anvend et effektivt salgsværktøj og sælg mere. Gør sælgerne mere effektive når de besøger deres kunder med et salgsmodul fra IT-Effect.

Foto dokumentation

Fotodokumentation app til smart phone, -PhotoPoint er en app, som gør fotodokumentation nem og enkel, og som er ideel i forbindelse med....

Timeregistrering
på mobiltelefon

Timeregistrering per medarbejder enkelt og brugervenligt via smartphone, tablet, eller andet mobilt device. Registrér både arbejdstimer, materialer og maskintimer...