Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Danskerne handler på nettet som aldrig førDen seneste årsanalyse fra FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) har for nylig gennemført en omfattende analyse af danskernes handel på nettet. Den viser ikke overraskende, at danskerne i stigende grad lægger deres køb på nettet. Med 62,4 mia. kr. i omsætning i 2013 er det en stigning på hele 14 % fra året før.

Hvorfor er det vigtigt at have en online tilstedeværelse?
Det er ikke kun direkte salg på nettet, som er en god grund til at have en webshop. Det viser sig nemlig, at 8 ud af 10 forbrugere søger informationer på nettet, før de foretager et planlagt køb. Kan man derfor "fange" kunderne i dette informationssøgende stadie, har man ikke kun mulighed for at sælge til dem direkte i en webshop. Man har altså også mulighed for at øge kendskabsgraden til sine varer og virksomhed markant, og man kan dermed være med i kampen om kundernes endelige valg ved at være tilstede på nettet.

B2B-virksomheder forventer stigende salg via nettet
Handler din virksomhed kun med B2B-segmentet, er der absolut også god grund til at overveje at udvide sin handel til at inkludere en online-platform. En analyse fra DI (under Dansk Erhverv) konkluderer, at hver fjerde B2B-virksomhed, som ikke allerede har e-handel i dag, vil påbegynde det inden for 2 år. Og langt størstedelen af de virksomheder, som har e-handel til B2B-segmentet i dag, forventer vækst på området inden for det næste halve år.

En stigende efterspørgsel efter viden på området
Har din virksomhed en webshop i dag, så kan I måske tale med om denne trend. Vi oplever, at mange af de virksomheder vi dagligt taler med, og som ikke har etableret en form for handel via nettet, i stigende grad begynder at gøre sig overvejelser omkring mulighederne. Vi afholder derfor flere seminarer om emnet, hvor vi informerer om tidens trends på området samt giver en introduktion til vores bud på en integreret webshopløsning til C5 eller NAV.

Næste seminar om webshop og e-handel er allerede på tirsdag d. 25/2 i Odense.

Tilmeld dig seminarer og læs mere

Analyser - Kilder:
www.handel.di.dk
www.fdih.dk

 

Publiceret 19. februar 2014 i kategorien nyheder

 

Lignende indlæg