Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

FDIH Analyse: Lager og distribution skal kunne følge med kundens forventning om hurtig levering

En logistik-analyse, foretaget af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) viser en klar tendens til, at kunderne vil have hurtig levering. Dertil kommer, at den globale udvikling peger i retningen af, at online butikker nu tilbyder dag-til-dag-levering. Det kan være dyrt og en udfordring for enhver virksomheds lager og distribution af leve op til den tendens.
Kilde: FDIH, Pressemeddelelse af 8. nov. 2013

Har din virksomhed 100% styr på den altafgørende lagerstyring?
Har din virksomhed en webshop - uanset om den er målrettet til B2C- eller B2B-kunder, så har I sandsynligvis også mødt efterspørgslen om hurtig levering. Det er selvfølgelig vigtigt, at kunderne har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dem bedst, men bortset fra at tilbyde forskellige fragttyper, er det vigtigt at få styr på det allermest grundlæggende:

  1. Er der fuldstændig styr på, hvad I har på lager på et hvilket som helst tidspunkt?
  2. Har kunderne altid adgang til en live opdateret lagerstatus, når de køber varer i jeres shop?

Disse to elementer er grundlæggende forudsætninger for at kunne levere -og ikke mindst at levere hurtigt.

Integration mellem webshop og økonomisystem
For at sikre, at jeres lagertal altid er 100% live opdateret - både online i shoppen, i jeres økonomisystem og på det fysiske lager, anbefaler vi, at man anvender en løsning, som er liveintegreret mellem de to systemer.

Webshop som er 100% liveintegreret med C5/NAV

Opnå en god lagerdisciplin
For at understøtte ønsket om hurtig levering, er det selvsagt også vigtigt, at man får etableret en rigtig god lagerdisciplin, som en del af virksomhedens daglige arbejdsprocesser, således at kunder og virksomheden kan stole på de tal, som systemet viser.

Læs 3 gode råd til hvordan din virksomhed opnår en god lagerdisciplin

 

Publiceret 18. november 2013 i kategorien nyheder
Nøgleord: e-handel, webshop

 

Lignende indlæg