Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home GindeskovAdministration har skarpt fokus på kunderne

GindeskovAdministration

Hos GindeskovAdministration har de fokus på kunderne, for indehaver, Inge Mogensen Bruun ved godt, at det er kunderne, virksomheden skal leve af.

Et fleksibelt IT-system har været med til at forbedre og øge kundeservicen hos GindeskovAdministration - derudover har virksomheden oplevet flere andre fordele ved ikke bare at vælge et fleksibelt IT-system, men også ved at vælge cloud-løsninger, dvs. lægge deres IT i skyen.

Det startede med en lokal Dynamics C5

GindeskovAdministration startede i 1998 med en lokal installeret C5 – ganske simpelt fordi der dengang ikke var andre muligheder. Som mange andre betalte Inge Mogensen Bruun for et opdateringsabonnement til Microsoft samt for sin licens. Efterhånden blev den lokalt installerede C5 dog en dyr udgift på Inge Mogensen Bruun budget bl.a. grundet en stigende licensafgift.

I 2010 da Microsoft kom med en ny version af Dynamics C5 meldte Inge Bruun sig til et arrangement hos IT-Effect. Her stødte hun første gang på muligheden for at lægge sin C5 Online, og det satte nye tanker i gang.

C5 Online med flere tilkøb blev løsningen

Inge Bruun Mogensen så flere fordele ved at lægge sin C5 online, og da der ikke er langt fra tanke til handling hos GindeskovAdministration, besluttede Inge Mogensen Bruun hurtigt, at de ville satse på C5 Online.

GindeskovAdministration har været kunde hos IT-Effect i ca. 1 år nu og Inge Mogensen Bruun siger om forløbet: ”Det, der blev lovet, blev der levet op til”.

Ved at lægge vores C5 Online slipper vi for investeringer til servere, bekymringer om der er plads nok på serverne, om strøm og om tekniske problemer, som vi ikke selv ville kunne løse. Derudover slipper vi for den dyre licens og opdateringsabonnementet, som var blevet en alt for stor udgift for os.- Inge Mogensen Bruun, indehaver, GindeskovAdministration

Ud over en Hosted Desktop og C5 Online Advanced har GindeskovAdministration også valgt Office 2010 samt Exchange Online (e-mail og kalenderløsning).

Bag om GindeskovAdministration

GindeskovAdministration er en servicevirksomhed, der håndterer andre virksomheders lønadministration, bogføring og telefonpasning. Derudover yder GindeskovAdministration rådgivning inden for samme områder.

Filosofien bag GindeskovAdministration er, at alle skal lave det, som de er bedst til. Hos Gindeskov Administration er de specialister i regnskabsarbejde. De kan gå ind i alle typer virksomheder og varetage administrative og regnskabsmæssige opgaver. De bliver så at sige virksomhedens bogholderi.

GindeskovAdministration blev stiftet af Inge Mogensen Bruun tilbage i 1998. I dag har Inge Mogensen Bruun to regnskabskonsulenter ansat.

 

Publiceret 18. juli 2012 i kategorien blog
Nøgleord: c5

 

Lignende indlæg