Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home Håndværker: Har du læst artiklen i Mester Tidende?

Skab overblik og effektiv styring

I denne måneds udgave af Mester Tidende kunne man i "Mestertip - få bedre styr på virksomheden" læse tips til, hvordan håndværksvirksomheder kan tjene flere penge ved at effektivisere og skabe overblik over forretningen.

IT-Effect kan hjælpe dig og din virksomhed med netop dette.

Direktør for Basit, Martin Profit Jakobsen og chefredaktør for Mester Tidende, Klaus Tøttrup, forklarer i artiklen en række muligheder for at effektivisere.

Gennemgående for artiklens indhold er, at lykkes det først og fremmest håndværkervirksomheden at få implementeret en struktur der, skaber overblik over projektstyringen, økonomien, materialeforbruget, kommunikationen mellem virksomhed, kunde og eventuelt også myndigheder, så øges effektiviteten og derved også muligheden for at øge virksomhedens faktureringsgrad tilsvarende.

IT-Effect har udviklet en gennemtestet Microsoft Dynamics C5 løsning, som møder de behov en håndværkervirksomhed står med - især i forhold til at skabe overblik over alle elementer af et projekt - lige fra afgivelse af velkvalificerede, forkalkulerede tilbud til sikker ressourceoptimering, indkøb af materiale, styring af projektet, korrekt fakturering og opfølgning.

HåndværkerEffect er en specialløsning egnet til især håndværkere, installatører og entreprenører.

 

Publiceret 13. juni 2012 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5-moduler

 

Lignende indlæg