Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Hvordan integreres min webshop til mit C5?

Der findes primært 2 forskellige integrationsmetoder. Den ene er en ”semi integration” – hvor der flyttes en fil fra webshoppen til C5 og tilsvarende den anden vej, flyttes en fil fra C5 til webshoppen. Dette gøres med intervaller enten manuelt eller automatisk med timers eller minutters mellemrum. Den anden metode, som er den mest professionelle, – er hvor webshoppen via en Web-service/API arbejder direkte med data fra C5. Derved fås en webshop – som er live integreret med C5 ordre- og lagerstyringssystem.

WEBSHOP TIL C5 OG NAV

Hvordan får jeg en webshop i mit regnskabsprogram?


Det smarte er, at der kun skal være ét sted hvor produkt- og kundedata skal vedligeholdes. Det sikrer at der ikke sker fejl i stamdata og at data ikke skal vedligeholdes 2 steder. Produkt og kundedata ligger som regel i ERP regnskabsprogrammet. Det giver derfor god mening at tilkøbe et ekstra modul til regnskabssystemet – hvor de resterende data kan oprettes omkring varen – så alle data omkring produkt og kundedata ligger i dit regnskabssystem og direkte opdateres til webshoppen.

 

Publiceret 25. januar 2015 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5, c5-moduler, webshop

 

Lignende indlæg