Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

NHC har fået nye terminalservere

Har du C5 Online og er den købt før d. 20. nov. 2011 er det vigtigt, at du inden 10. februar 2012 downloader en ny klient til din C5.

NHCs nye terminalservere giver dig adgang til Office 2010 og forbedrede printfunktioner som f.eks. muligheden for at printe flere kopier fra C5.

NB: Vær opmærksom på, at adgangen til de nuværende servere vil blive spærret fra 1. feb. 2012, så derfor er det vigtigt, at du følger nedenstående anvisning hurtigst muligt, hvis du har købt din C5 Online før d. 20. nov. 2011.

Sådan gør du
  1. Log ind på Kundepanelet. Klik her for at logge ind. På oversigtssiden finder du boksen ”Sådan logger du på din C5 Online” i højre side.
  2. Klik på Download klient til fjernskrivebord
  3. Klik på Fjernskrivebord
  4. Vælg Gem og vær sikker på, at du gemmer på dit skrivebord, så du kan finde klienten igen.
  5. Dobbeltklik på den nye klient og log ind på Fjernskrivebordet med dine sædvanlige C5 koder
  6. Slet din gamle klient, så du ikke kommer til at bruge den fremover
Glemt brugernavn og password til C5

Har du glemt dit brugernavn og password til C5 kan du finde dem i Kundepanelet under ”Profil” (Se under ”Navn” og ”Login”).

Glemt login til Kundepanel

Vi har tidligere sendt en e-mail med en præsentation af Kundepanelet som din nye personlige indgang til IT-Effect. I denne e-mail finder du dine koder til Kundepanelet.

Hvis du er kommet til at slette denne e-mail kan du kontakte Mette på mhk@iteffect.dk, som vil gensende dine koder.

 

Publiceret 26. januar 2012 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5, c5-moduler

 

Lignende indlæg