Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home IT-driftssupport fra 100 kr. pr. medarbejder/mdr.

Driftsupport på dit IT for 100,- kr./md.

Måske ved du allerede, at det er vores søsterselskab NHC, som er motoren bag de produkter vi hos IT-Effect tilbyder vores kunder? Pr. 1. juli 2012 har vi placeret vi alt vores IT-driftssupport direkte hos NHC. Strukturændringen i IT-Effects support sker, for at vi også på længere sigt kan tilbyde vores nuværende og kommende kunder hurtig, professionel og kvalificeret support og vejledning.

Den eneste praktiske forskel for din virksomhed er, at din faktura udstedes af NHC i stedet for IT-Effect. Når du ringer til os, er det de samme velkendte stemmer du får i røret og dine produkter vil ikke blive ændret på.

Vi har lyttet til vores kunder, som efterspørger mulighed for større budgetsikkerhed i forhold til den daglige IT-drift samt muligheden for at tilkøbe support uden for vores normale åbningstid. Derfor har vi etableret en Supportaftale.

For kun 100,- kroner om måneden pr. medarbejder får I:

  • fri, ubegrænset adgang til driftssupport
  • support alle hverdage mellem 08:00 og 16:00
  • support pr. telefon, e-mail eller online

Bemærk: Du har mulighed for at tilkøbe support uden for normal åbningstid.

 

Publiceret 30. august 2012 i kategorien blog
Nøgleord: diverse

 

Lignende indlæg