Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

IT-Effect Academy - Online undervisning

De velkendte programmer inden for Office Pakken kan rigtig meget, og mange nye funktioner er kommet til hen over de seneste år. Nogle undersøgelser viser, at mange virksomheder kun bruger 10% af de funktioner som er i standard pakkerne. Samtidigt er det dyrt at tage på kurser og ofte kan man kun bruge dele af det som kurset omhandler. Det har IT-Effect nu gjort noget ved. Vi har derfor skabt IT-Effect Academy hvor du og dine kollegaer har mulighed for at blive dygtigere til at bruge programmer som bl.a. Word, Excel, Outlook, PowerPoint.

Over 800 online undervisningsvideoer.

Med IT-Effect Academy kan du tage en lang række online video kurser, og blive dygtigere til at bruge programmerne i Office 2013 som Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Lync, OneNote, samt lære at anvende programmerne Office 365, Project 2013, SharePoint 365, og Windows 8.
Vi har gjort det let for dig og dine kollegaer at blive opkvalificeret, og I vil opleve at det I lære med online undervisningen hurtigt kan anvendes I jeres hverdag med det samme. Med IT-Effect Academy, får du adgang til mere end 800 videoer med dansk tale.
Er du helt ny inden for brugen af Office pakken så fortvivl ikke, der er undervisnings-videoer til både begyndere og erfarne brugere. Vi tager dig med trin for trin på dansk, i et roligt og forståeligt tempo, så du er hurtigt klar til at gennemgå mere avanceret lektioner.

Med over 800 videoer på dansk, vil selv avancerede brugere finde videoer med problemløsninger og tips, som de kan anvende med det samme

Vil du vide mere?
Kontakt Morten Søltoft på 8743 1000 eller på mail: mso@iteffect.dk, for at høre mere om hvilke muligheder der er for din virksomhed. Eller læs mere om IT-Effect Academy her.

 

Publiceret 12. november 2014 i kategorien nyheder

 

Lignende indlæg