Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Microsoft lancerer Dynamics C5 Online 2014

Den "gamle" C5 lever endnu - mulighederne bliver flere

Mandag d. 2. september 2013 præsenterede Microsoft den nye Dynamics C5 Online 2014
Er du C5-kunde, har du sikkert overvejet, hvad det har af betydning for din virksomhed?

Kort sagt betyder det, at mulighederne er blevet flere. Det betyder langt fra, at nuværende C5-brugere har grund til panik. Har din virksomhed en C5 2012 eller ældre og evt. en af IT-Effects brancheløsninger, som HåndværkerEffect eller EffectShop til C5, så bliver disse stadig fuldt ud supporteret.

Den nye Dynamics C5 Online 2014
I oktober 2013 lancerer Microsoft den nye Dynamics C5 Online 2014. Den mest markante forskel på det nye Dynamics C5-produkt er, at den bygger på en mere tidssvarende teknologi, -den samme teknologi som Dynamics NAV bygger på. Der er begrænsede muligheder for tilretninger i C5 Online 2014, men til gengæld er det en yderst simpel, intuitiv og brugervenlig løsning. Den er målrettet mindre virksomheder med højst 3 brugere og henvender sig primært til nye Dynamics-brugere. Vi afventer oplysninger om priser og licensmuligheder fra Microsoft i løbet af oktober 2013. For at holde dig orienteret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Dynamics NAV
Mange virksomheder og flere end 1 million brugere på verdensplan har i dag stor glæde af Dynamics NAV, og det forventes at endnu flere vil få glæde af løsningen fremover. NAV er bygget på en teknologi, som kan håndtere mange og komplekse data og arbejdsprocesser, samtidig med at den har en yderst intuitiv brugerflade. Løsningen kan skræddersyes til individuelle virksomheders og branchers ønsker og behov. Du kan læse mere om NAV her. IT-Effects dygtige NAV-konsulenter er eksperter på området og kan vejlede din virksomhed til at finde en løsning, som passer præcist til jer.

Hvad er jeres plan?
-Hvad skal din virksomhed vælge, hvis I i dag anvender C5 2012 eller ældre?
Alle virksomheder har individuelle behov og ønsker for fremtiden, og derfor vil det ikke give mening at komme med generelle anbefalinger. Over de næste 4-5 år anbefaler vi dog langt de fleste virksomheder at få lagt en plan for hvilken platform vil være den mest optimale fremadrettet. Derfor tilbyder vi at tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder. I fællesskab kan vi sørge for, at din virksomhed får lagt en plan for jeres fremtidige IT-forretningsmæssige platform, som kan understøtte jeres forretning og skabe basis for øget vækst og indtjening. Kontakt os for en uforpligtende dialog om jeres muligheder


Dynamics C5 2014 - læs mere her


 

Publiceret 6. september 2013 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5

 

Lignende indlæg