Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home Mobilvenlig hjemmeside – webshop til google mobilvisning

Mobilvenlig hjemmeside – webshop til google mobilvisning.

Har du ikke en mobilvenlig hjemmeside, så bliver den ikke vist i google´s søgeresultater mere - så skræmmende kan det siges. Flere og flere benytter deres mobil enheder, når de søger på google efter varer, og det vil google nu gøre endnu lettere for brugeren. Derfor kommer google snart med en opdatering, som gør, at de opprioriterer mobilvenlige webshop, frem for ikke mobilvenlige webshop. Det betyder ikke at din side ryger helt ud af google, hvis den ikke er mobilvenlig, men det betyder, at du ryger helt om bag de sider som er mobilvenlige.

mobilvenlig hjemmeside og webshop Lad os sige at du i dag driver en webshop, som ikke er mobilvenlig. I dag ligger du på plads nummer ét med ordet ”papirblok” når man søger på google. Lige under din placering på google, ligger 12 af dine konkurrenter, de har alle sammen en mobilvenlig hjemmeside. Når google kommer ud med deres nye opdatering, vil du komme efter de sider som er mobilvenlige – altså på plads nr. 13, med ordet ”papirblok”.

Man kan sige, at du i dag har en stor flot butik med den bedste placering på strøget, ”i morgen”, har google afhentet din butik på en blokvogn, og sat den af omme i en af sidegaderne – man behøver ikke have en phd. i købmandsskab for at kunne regne ud, at det har en stor indflydelse på din omsætning. Men historien kan jo også vendes på hovedet, det kunne jo være dig der havde kæmpet for at komme op øverst på google – og nu har du muligheden, for at tage dine konkurrenter indenom, ved at lave en mobilvenlig side.

Se også: Mobilvenlig webshop til google.

Mobilvenlig webshop panik i USA.

Fra starten af 2014 vidste de fleste SEO konsulenter i USA, at opdateringen fra google omkring mobilvenlig webshop, vil komme sidst på året, og man havde forventet travlhed omkring opdateringer af virksomhedernes hjemmesider og webshops til mobilvenlige versioner. – Det skete bare ikke helt, selvom de fleste udviklingshuse og konsulter var gode til at fortælle deres kunder om konsekvensen. Som altid, ruller google deres opdatering ud i USA først, og fra den ene dag til den anden, var vigtige markeds positioner på nettet vendt om. Nogle af de store virksomheder skal først til at have udviklet en mobil venlig webshop nu, - det betyder tabt omsætning for dem hver dag!

Det hele kunne meget let komme til at lyde som om man forsøger at fremprovokere en panikstemning her i Danmark, og Europa i særdeleshed. Det er ikke tilfældet, du skal blot gøre dig klart hvad det betyder for dig og din side. Du skal huske, at det kun er søgeresultater fortaget fra en mobilenhed, der har en indflydelse på resultaterne, med denne opdatering. Og er du usikker, kan du prøve at se hvor mange der i dag tilgår din side fra en mobil enhed. Nogle webshops kan have en langt højere konverteringsrate fra mobile enheder, og det kan derfor være uundværligt at have en mobilvenlig webshop – uanset dit valg, er det værd at tage med, at brugen at mobile enheder til at søge med, kun bliver mere.

 

Publiceret 16. marts 2015 i kategorien nyheder
Nøgleord: google, webshop

 

Lignende indlæg