Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Navision C5, Navision C5 2015, kursus og hjælp.


Navision, bliver det solgt mere?
Baggrunden for at flere af systemerne hedder Navision, hænger sammen med lidt historie. Tilbage i 90érne var der 2 firmaer i Danmark, som udviklede løsninger til økonomistyring. Den ene virksomhed var: Damgaard Data – (startet af de 2 Damgaard brødre) Den anden virksomhed var Navision – de var omtrent lige store. Efter at have konkurreret i flere år – besluttede de at fusionere. I den næste årrække hedder flere af produkterne Navision, Damgaard mv. lige indtil deres fælles virksomhed blev solgt til Microsoft i starter af 00érne. Herefter er der kommet en klar linje for navnene på produkterne. Nu hedder produkterne Dynamics C5, Dynamics NAV, Dynamics AX. Det gamle Navision er det som vi i dag kender som NAV 2015.

Gå også til: Webshop til Navision, live integration mellem webshop, og dine data i Navision.


Jeg har hørt om Navision C5, hvad er det – hvor køber man det?
Det hænger sammen med lidt historie, efter at Damgaard og Navision havde fusioneret tilbage i 90érne – var der lidt forvirring om hvad navnet på produkterne skulle være. Det klassiske C5 fra Damgaard, som de fleste kender, hed i en kort periode Navision. Men selve produktet er det klassiske velkendte C5 system.


Hvad er Navision i dag?
I dag kendes Navision som Dynamics NAV

Kan man opgradere sin Navision?
Hvad enten det er det klassiske C5 eller Navision fra den gamle virksomhed som hed Navision – så ja, produkterne kan altid opgraderes.

Er jeg låst med Navision?
Nej, man kan altid komme videre med sit regnskabssystem – hvad enten det hedder C5 eller Navision. Teknikere vil kunne opgraderes dataene til en ny og moderne version.

 

Publiceret 19. januar 2015 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5, nav

 

Lignende indlæg