Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

IT-Effect nomineret til Årets ERP SMB Partner 2013

..Opdateret 22/11-2013

Microsoft har nomineret IT-Effect til den fornemme pris "Årets ERP SMB Partner (C5 & NAV)". Det er vi selvfølgelig rigtig stolte over.

Torsdag d. 21.november, blev det årlige Microsoft Award Arrangement i København afholdt. Det blev desværre en af vores kollegaer i branchen, som rendte med sejren (-denne gang!), tillykke til dem. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at det ikke blev os, som kom hjem med prisen under armen, men ud af ca. 350 Microsoft-forhandlere på landsplan, er vi stolte over at være blandt de 3 mest anerkendte.

Succes med udvikling af brugervenlig IT
I løbet af de seneste år, har IT-Effect formået at efterkomme den stigende efterspørgsel efter brugervenlig IT med systemer, som kan tilgodese den moderne virksomheds ønsker og behov. Handel via nettet er i vækst, og virksomheder efterspørger i stadig stigende grad en professionel håndtering af e-handel, således at forretningen ikke drukner i administrative arbejdsopgaver. IT-Effect har succes med udviklingen af fuldt integrerede løsninger mellem en virksomheds økonomisystem og en online-baseret handel -både til B2C og B2B-segmentet.

Flere ny-ansættelser i 2013 - og nye stillingsopslag
At IT-Effect er en virksomhed i vækst ses også på medarbejderstaben. Der er blevet ansat flere nye medarbejdere i løbet af 2013, og der ligger yderligere 4 stillingsopslag på hjemmesiden i øjeblikket -Se ledige stillinger her.

 

Publiceret 22. november 2013 i kategorien nyheder

 

Lignende indlæg