Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home Nye momsregler stiller krav til bogføring og fakturering


Pr. 1. juli 2014 træder nye momsregler om omvendt betalingspligt på udvalgte varer i kraft. Er din virksomhed berørt?


Folketinget har vedtaget nye regler, som stiller store krav til fakturering og kontering af moms på mobiltelefoner, bærbare computere, tablets m.m.. Virksomheder, som enten køber eller sælger de berørte varer, skal foretage ændringer i deres Dynamics C5 eller NAV regnskabsprogram, således at fakturaer og bogføring opfylder de nye regler.

Køber eller sælger din virksomhed de berørte varetyper?

Som sælger:
Hvis din virksomhed sælger de pågældende varer, må I ikke fakturere moms på varerne, og jeres kontering i regnskabsprogrammet Dynamics C5 / NAV skal sættes op derefter. Derfor skal I have foretaget nogle ændringer i opsætningen af jeres varer, fakturaudskrifter og i selve konteringen i jeres C5 / NAV.

Som køber:
Hvis din virksomhed køber de pågældende varer, skal I have foretaget ændringer i konteringen i jeres C5 eller NAV for at sikre, at I afregner moms ifølge de nye regler.

Vores Support-Team er klar til at hjælpe dig!

IT-Effects Support-Team ved præcist hvilke krav, de nye regler stiller til opsætningen i jeres C5 eller NAV, og de er klar til at hjælpe jer med at få foretaget de ændringer. der skal til, for at din virksomhed lever op til de nye regler.

Kontakt Support-Teamet

Du kan læse den juridiske vejledning til de nye momsregler om omvendt betalingspligt på Skats hjemmeside.

 

Publiceret 26. maj 2014 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5, nav, support

 

Lignende indlæg