Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Opdateringspakke til IT-Effect SharePoint 2010 Plug-in er nu klar.

Bruger din virksomhed SharePoint, så kan I nu få glæde af den helt nye opdateringspakke, som IT-Effect har frigivet. Udfyld formen til højre for at få adgang til opdateringspakken. Har du spørgsmål, så ring til os på 8743 1000.
Forbedringer og nye funktioner

 • Godkendelser af Indkøbsfakturaer
  I benytter jer muligvis allerede af at lægge indkøbsfakturaer ind i SharePoint til godkendelse af indkøberne. Har I flere medarbejdere, som skal godkende samme indkøbsfaktura, så kan det nu også klares. Det er nu muligt at tilføje en "indkøber 2". Derudover kan I nu tilføje bære, afdeling m.m.
 • Opret og se notater helt ned på projektlinje-plan
  I forbindelse med oprettelse af et projekt i SharePoint, kan I nu samtidig oprette et notat på projektet. Notatet vil automatisk også kunne ses på projektet i C5. De notater, som er foretaget i C5, kan I nu også se i SharePoint både på kunder, projekter og helt ned på projektlinjerne
 • "Medansvarlig" på projektet kan ændres
  Benytter I IT-Effects håndværkerløsning eller udvidet projektstyring til C5, kan I nu også i SharePoint ændre den "medansvarlige" på projektet. Dermed bliver projektet øjeblikkeligt synligt i timeregistreringen på mobilen og timeregistrering i Outlook.
 • Mailarkivering forbedret
  Hvor der før kunne opstå udfordringer ved arkivering af større e-mails i SharePoint, så kan I nu arkivere e-mails helt op til 20 mb pr. stk. i SharePoint.OBS: Har I et opdateringsabonnement er selve opdateringspakken frit tilgængelig for jer. Vi anbefaler dog, at udførslen af selve opdateringen foretages af en SharePoint-tekniker. Afhængigt af antal tilretninger, kan IT-Effect i langt de fleste tilfælde udføre opdateringen inden for ca. 1 dags arbejde, nogle gange mindre. Udfyld formen til højre for at blive opdateret. Vi kontakter dig selvfølgelig inden vi går i gang.


Få adgang til opdateringspakken

Firma:

Navn:

E-Mail:

Telefon:

Evt. besked:

 

Publiceret 8. maj 2014 i kategorien nyheder
Nøgleord: sharepoint

 

Lignende indlæg