Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home Outlook Timeregistrering - Nu flere og forbedrede funktioner

Outlook Timeregistrering
-Flere og forbedrede funktioner

Vi har netop frigivet den seneste version til Outlook Timeregistrering. Har du et opdateringsabonnement på løsningen, så har du fri adgang til den nye version. Bestil Outlook Timeregistrering ved at udfylde formularen.

Bestil opdateringspakken

Firmanavn:

Navn:

E-Mail:

Telefon:

Bemærkning:

Disse forbedringer får I glæde af:

Opret aftaler i dine medarbejderes kalendere
Mange har efterspurgt muligheden for at kunne oprette aftaler i medarbejdernes kalendere. Det kan I nu! Planlægning og uddelegering af arbejdet bliver lettere og hurtigere.

Sådan gør du: Åbn en medarbejders kalender, klik på "Ny aftale" og udfyld. Herefter kan du højreklikke på aftalen og tilknytte den til et projekt i C5.

Sammenflet almindelige kalenderaftaler med projekter i C5
Du kan tilknytte helt almindelige aftaler i Outlook med projekter i C5 ved at højreklikke på aftalen og vælge det relevante projekt.

Få flere redigeringsmuligheder direkte i Outlook
På baggrund af stor efterspørgsel har vi udviklet flere funktioner, som giver jer en større frihed til at redigere projekter direkte fra Outlook. I kan nu ændre projektets status, fase, hovedoplysninger og notat direkte i Outlook. Derudover har vi rettet nogle mindre fejl i formatering af antalsfelter og i forbindelse med spærrede kunder, som før kun blev vist, når man registrerede ved hjælp af mus.

Se flere informationer direkte i Outlook
I får endnu flere muligheder for at se relevante informationer i Outlook. Ved at højreklikke i kalenderen, kan I nu få vist en projektrapport på et givent projekt. Registreringsbilledet er gjort større, således at I får lettere ved at se projekter med meget tekst i søgenavnet.

Hvis du vil vide mere om mulighederne med Timeregistrering?

Læs mere om Outlook Timeregistrering og Mobil Timeregistrering, som giver dig og dine medarbejdere mulighed for at registrere timer, kørsel og materialer, mens I er på farten.

 

Publiceret 1. juli 2014 i kategorien nyheder

 

Lignende indlæg