Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home Registrér kørsel og andre tillæg -direkte i Outlook Timeregistrering

Registrér kørsel og andre tillæg

- direkte i IT-Effects Outlook Timeregistrering til C5

Minimér fejl og "glemte" timer og tillæg
- og få mest muligt ud af funktionerne i IT-Effects Outlook Timeregistrering til C5. Har I ekstra tillæg, som medarbejderne registrerer på kunden / projektet separat i C5, så kan I med fordel benytte den indbyggede funktion i timeregistreringen direkte fra Outlook.

Hvordan gør jeg?
Hvis de tillæg, I benytter, ikke allerede er oprettet som ydelser i C5, skal I først gøre det. Derefter er de frit tilgængelige for medarbejderne at registrere på i Outlook. Når en medarbejder klikker på "Godkend" i sin almindelige timeregistrering, kan vedkommende klikke på kassen "Timeforbrug". Derved får han/hun et skærmbillede med de mulige tillægsydelser, der kan vælges imellem. Medarbejderen vælger ganske enkelt det/de relevante tillæg og færdiggør godkendelsen af registreringen. Nu er både timer og tillæg registreret direkte på projektet i C5. Så enkelt er det.

Vil du vide mere om Outlook Timeregistrering?

Læs flere facts og se video her

Registrér også fra smartphone eller tablet
Kunne din virksomhed få glæde af, at medarbejderne kan registrere timer, kørsel, materialeforbrug m.m. mens de er på farten? Undgå glemte registreringer og fejl i manuelle indtastninger.

Vil du vide mere om Mobil timeregistrering?

Læs mere og se video her

 

Publiceret 24. september 2013 i kategorien tips
Nøgleord: timeregistrering

 

Lignende indlæg