Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Salgsværktøj til sælgere og konsulenter på tablet.


Salgsmuldet til tablet, udviklet af IT-Effect er med til at gøre hverdagen meget lettere for sælgere, konsulenter og agenter. Send faktura, opret tilbud og ordre direkte på din tablet. Se videoen nedenfor, eller læs hele artiklen.

Søg efter kunden
Når du er logget ind i salgsmuldet på din tablet, kan du begynde at søge efter kunden. Når du begynder at indtaste i det store søgefelt, kommer systemet selv med forslag til din søgning – det gør det lettere for dig at navigere, uden at skulle huske det eksakte navn / firma. Du kan søge på kundens adresse, telefonnummer, navn eller virksomhed.
Kundekortet i salgsværktøjet på din tablet.
Når du har valgt kunden i søgefeltet, bliver du præsenteret for kundekortet, og her får du en oversigt over navn, adresse, osv. Men også notater omkring kunden, ønsker kunden f.eks. ikke besøg før efter kl. 10, kan det indtastes her. Har du oplevet noget nyt omkring kunden, kan du også indtaste et nyt notat, som så bliver gemt og vist i senere opslag.

Gå til Salgsværktøj til tablet.

Detaljer om kunden.
Få et hurtigt overblik over kunden her og nu. Under fanen detaljer kan du bl.a. se betalings betingelser for kunden.

Hvem i virksomheden skal du snakke med?
Under fanen personer, får du vist de kontakt personer i kundens virksomhed som du har haft kontakt med. Du kan se deres fulde navn, titel, adresse, e-mail mv. Så er du på farten, og vælger at tage et hurtigt smut forbi kunden, vil du hurtigt kunne se deres navne, uden at skulle brug lang tid i opslag og papir notater.

Er der potentiale i et større salg hos kunden?
Hidtil har sælgere og konsulenter været vant til at skulle en masse papir og opslag i computeren igennem, for at have et overblik over kundens købs muligheder. – Sådan er det ikke længere. Via salgsmodulets nøgletal får du et hurtigt overblik over kundens køb til dato, kredit maksimum og skyldig beløb. Du kan derfor, på ganske få minutter inden mødet, have en viden om kundens købekraft – og ikke mindst undgå at sælge yderligere til kunden, hvis dennes kreditmaksimum er overskredet.

Hvad har du størst mulighed for at sælge til kunden?
En travl sælger og konsulent kan have svært ved at huske hvad kunden køber mest af, og dermed have en fornemmelse af salgs potentialet til mødet. Hidtil har det krævet en del arbejde at opnå det rette indblik. Under fanen ”seneste køb” får du et overblik over hvad kunden har købt. Det vil kunne fortælle dig hvad kunden køber meget af, og knapt så meget af. Er det f.eks. lang tid siden kunden har købt en bestemt vare, ville det måske være muligt at få solgt denne. Køber kunden meget af en bestemt vare, vil det måske også være sandsynligt at kunden gør det til det kommende salgsmøde. Du kan sorter efter vare nr. ordre data, antal, beløb osv. – Det giver dig et fabelagtigt overblik, og muligheden for at optimere dit salgspotentiale.

NÆSTE: Salgsværktøj til tablet.

 

Publiceret 21. januar 2015 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5-moduler, diverse, tips

 

Lignende indlæg