Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Skal du med i skyen og spare penge?

I følge en artikel i Børsen fra onsdag den 25.april 2012, vil det danske marked for cloud-løsninger boome med helt op til en 40% årlig vækst i de næste 3-4 år.

Det er analysevirksomheden IDC der står bag forudsigelsen. IDC forudser, at det sandsynligvis især er mindre og mellemstore virksomheder, der får øjnene op for, hvilke økonomiske besparelser de kan få ved at flytte hele eller dele af virksomhedens IT-løsninger op i skyen.

Microsoft Dynamics C5 Online er cloud-hostet

Vælger du at blive eller er du allerede Microsoft Dynamics C5 Online-kunde hos IT-Effect A/S - ja, så er du allerede godt i gang med at benytte dig af skyens fantastiske fordele. Så har/får du nemlig et cloud-hostet økonomisystem med alle de fordele det kan give din virksomhed:

 • Online adgang 24 timer i døgnet
  Hvis du arbejder på andre tidspunkter end 8 til 16, så kan du også det
 • Intet behov for at købe dyrt udstyr
  Du kan i bund og grund købe en billig pc i Bilka eller Elgiganten. Der er nogle generelle krav, men da du ikke har Microsoft C5 liggende ”fysisk” på din lokale pc, men tilgår det via internettet, er det begrænset hvor avanceret din pc behøver at være. I skal derudover heller ikke købe og drifte servere, hvilket kan være en stor post på budgettet.
 • Tryghed for data
  IT-Effect A/S tager backup flere gange dagligt, vi sørger for opdateringer, og sørger generelt for en høj driftsikkerhed. Skulle du være uheldig at få stjålet din pc, så er skaden ikke så stor – alt dit data ligger jo trygt lagret hos os. Du skal nok højest ud og købe dig en ny pc
 • Tid til at tjene penge
  Da I undgår at skulle bruge tid på drift af servere, fejlretning i systemer, etc. bliver der mere tid til at opsøge nye kunder og servicere de nuværende. Med Microsoft C5 får I en stærk, stabil platform, som gør det daglige arbejde med økonomien meget mere effektiv.

Kontakt os og hør mere

Der er naturligvis mange andre fordele ved at hoppe med i skyen. Hvis du er blevet nysgerrig efter at finde ud af, hvordan en løsning fra IT-Effect A/S kan hjælpe din virksomhed, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

 

Publiceret 26. april 2012 i kategorien nyheder
Nøgleord: c5-moduler

 

Lignende indlæg