Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home Tiltræk flere kunder til din webshop med billeder i dine Google Adwords

Google Adwords kan vise billeder af dine produkter -via Google Shopping Feed

Giv dine produkter en øget synlighed i Google-søgninger, tiltræk flere besøgende og konverteringer til din webshop.

Google Adwords, gør det nu muligt for dig at vise billeder af dine produkter direkte i en Google-søgning. Det giver din webshop og dine produkter en øget synlighed og dermed en større sandsynlighed for en højere click-rate. Med andre ord, så øger du chancen for flere besøgende til din webshop!

Som alle andre former for Google Adwords-annoncer er billedannoncerne heller ikke gratis. Men gjort rigtigt, er det dog en markant forbedring af de "almindelige" tekst-annoncer.

SEO webshop – søgemaskineoptimeret shop til google

For at få glæde af denne nye mulighed, skal din webshop kunne håndtere det, som Google med et fint ord kalder, Google Shopping Feed. Det kan vores integrerede webshop til C5 / NAV selvfølgelig håndtere, og hvis du ikke allerede har fået aktiveret Google Shopping Feed på din webshop, kan vi selvfølgelig hjælpe dig med det.

Vil du vide mere?
Kom til gratis seminar i Silkeborg eller Odense. Her får du også tips og tricks til vores bud på en fuldt integreret e-handelsløsning til C5 / NAV

Læs mere om seminaret, se datoer og tilmeld dig her

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os:
Tlf: 8743 1000
E-mail: salg@iteffect.dk


>

 

Publiceret 8. januar 2014 i kategorien tips
Nøgleord: google, webshop

 

Lignende indlæg