Nyheder fra IT-Effecthttp://www.iteffect.dk/Seneste nyheder fra IT-Effect.30 apr 2017 07:13:15IT-Effect CMS 5.8Timeregistrering – helt enkelt!http://www.iteffect.dk/blog/timeregistrering--helt-enkelt/147/

Timeregistrering – helt enkelt!


Arbejdstimer og materialebrug er i mange år blevet registreret på papirblokke eller dags- og ugesedler. Specielt ses det i servicebranchen og håndværkerbranchen, hvor man løbende skal holde styr på, hvor mange arbejdstimer der bliver brugt på de forskellige projekter. Hvis du ønsker at blive klogere på alle fordelene ved brug af timeregistrering, har LavSelvGuiden skrevet en informerende artikel omkring, hvordan du får mest muligt ud af programmet, samt hvilke fordele løsningen indebærer.
Det kan hurtigt blive uoverskueligt at kontrollere det præcise antal brugte timer eller materialer, når man først er i gang med at udføre et stykke arbejde. Derudover er det en tidskrævende proces, da man efterfølgende skal indtaste oplysningerne i regnskabsprogrammet hjemme på kontoret. Derfor har vi udviklet et værktøj til dig, der ønsker at bruge tiden mere effektivt. Læs meget mere om løsningen her.

Hvordan fungerer det?

I en tid hvor arbejdsmarkedet hele tiden udvikler sig, kræver det, at man løber hurtigere og hurtigere for at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Derfor er digital timeregistrering et effektivt redskab, når registreringen skal ordnes let og hurtigt. Timeregistreringen er udviklet til at samarbejde med regnskabssystemet, hvilket betyder, at man eksempelvis ikke behøver at bruge unødvendig tid på at føre de forskellige medarbejderes timesedler ind i selve systemet. Det hele kan foregå via mobilen, hvor dine medarbejdere kan føre deres arbejdstimer ind, hvorefter du godkender det indtastede og så sendes timerne direkte til bogholderiet. Sådan sparer du tid på det administrative arbejde, og kan derfor bruge tiden på det der er vigtigt – dine kunder.

Få mest muligt ud af timeregistreringen!

Digital timeregistrering handler ikke blot om, at få indtastet arbejdstimerne direkte i regnskabssystemet. Løsningen giver dig en række redskaber, du med fordel kan gøre brug af, hvis du ønsker at få det fulde ud af værktøjet. Der er blandt andet mulighed for at sammenligne forskellige projekter, for at klargøre hvilke projekter der er mest lønsomme.

]]>
24 mar 2017 14:37:33
Timeregistrering på farten - få den gratishttp://www.iteffect.dk/blog/timeregistrering-paa-farten---faa-den-gratis/146/

Gratis timeregistrering på farten


Nu kan du få gratis timeregistrering. Du får et ubegrænset antal af brugere og projekter med i løsningen. Du registrerer dig på vores timeregistreringsside her. Vi sender dig en e-mail med dine loginoplysninger. Herefter skal du oprette bruger(e) og projekt(er), som der skal kunne registreres timer på, og så er løsningen klar til, at der kan registreres timer. Du er i gang på 5 minutter. Hvis du går i stå, er der gratis support med i timeregistreringsløsningen. Du finder vores supportoplysninger her.

Vi har også lavet et nyhedsbrev kun med nyheder om vores timeregistreringsløsning. Du kan tilmelde dig nederst på timeregistreringssiden.

Kom i gang med din gratis timeregistrering her. ]]>
16 sep 2016 14:12:00
Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV?http://www.iteffect.dk/blog/overvejer-du-ogsaa-at-skifte-fra-c5-til-nav/145/Microsoft C5 går på pension, og derfor skal alle nuværende C5 kunder finde et alternativ

Det kan virke uoverskueligt at skifte IT-system, og man kan blive i tvivl om hvorvidt:
Ens unikke tilretninger i C5 følger med i en opgradering til NAV?
Hvilke fordele er der ved at skifte? 
Hvordan er brugeroplevelsen ift. C5? Osv.


Vi har derfor lavet en gratis e-bog der kan hjælpe dig i dine overvejelser om at opgradere din C5 løsning.
At skifte er nødvendigt da C5 løsningen pensioneres af Microsoft til 2018. Vi opfordrer alle vores kunder til at få en snak med vores løsningsspecialister om, hvordan vi sammen finder en alternativ løsning der virker, og ligger en plan for hvornår skiftet skal finde sted.

Hvis du endnu ikke har fået fingrene i e-bogen så klik her, så sender vi dig e-bogen gratis.

]]>
26 jan 2016 15:00:00
Hvordan kan mine sælgere lettest se hvad kunderne køberhttp://www.iteffect.dk/blog/hvordan-kan-mine-saelgere-lettest-se-hvad-kunderne-koeber/139/Optimer din viden om din kunder via C5

At trække viden ud af C5/NAV om dine kunder er ikke let, da det som standard ikke er et salgssystem.  Det kan dog blive let med det rette værktøj. Med et ekstra modul til C5/NAV kaldet IT-Effect Salgsmodul, er det muligt for sælgeren at se de seneste fakturaer, ordre og købsstatistik pr. varegruppe alt sammen på den medbragte tablet. Salgsmodulet arbejder direkte på C5/NAV online og er opdateret hele tiden. På denne måde har sælgeren altid den opdaterede information om kunden, som kan danne grundlag for den gode dialog og mersalg.

Eksempler på hvad din tablet ellers kan vise

  • Hvilke varer kunden ikke køber i dag
  • Hvilke varegrupper kunden normalt bevæger sig inden for
  • Hvornår har kunden sidst placeret en ordre

Læs hvordan Janne boostede sit salg

 

]]>
20 oct 2015 10:06:47
Hvordan kan man timeregistrere i C5?http://www.iteffect.dk/blog/hvordan-kan-man-timeregistrere-i-c5/140/Kan mine medarbejdere timeregistrere på projekter i C5/NAV?

Der er rigtig god mening i at få timer og materialeforbrug opsamlet i C5/NAV projektmodul under ét sagsnummer. Som projektleder vil man gerne kunne se hvad totalprisen på et projekt har været. For at lette efterkakulationen, kan det være smart at have så mange oplysninger som muligt samlet et sted. Hvis alle medarbejdere i en virksomhed skal have brugeradgang til C5, kan det hurtig blive en dyr affære. Man kan også vælge at køre timeregistrering i et separat system, men det giver bare flere systemer at vedligeholde.

Løsningen er et IT-Effect timeregistreringsmodul. Systemet er koblet direkte på C5/NAV og fungerer i en browser, hvilket vil sige at timer kan indtastes direkte på en mobiltelefon. Se hvor let det er i denne video

]]>
05 oct 2015 09:24:00
Hvorfor skal det være så besværligt at sende rykkere fra C5http://www.iteffect.dk/blog/hvorfor-skal-det-vaere-saa-besvaerligt-at-sende-rykkere-fra-c5/144/Nem håndtering af rykkere fra C5

C5's rykker procedure er ikke let - men der findes et rigtig godt alternativ til C5's rykker procedure. Med vores PDF modul er det muligt at sende kontoudtog med indlejret fakturaer. I praksis betyder det at din kunde modtager en oversigt over alle fakturaer i den pågældende periode vel at mærke direkte i kontoudtoget.

Af og til får man en tilbagemelding fra kunden om at de ikke har modtaget fakturaen. Dette bliver løst med PDF-modulet da der på kontoudtoget er er indikeret ud fra hver fakturalinie hvilke fakturaer er hæfteklammerne (se billedet) er klikbare, hvilket vil sige at det er muligt at åbne den pågældende faktura direkte fra kontorudtoget. Hurtigt og enkelt.

 

Hvis du allerede er begyndt at regne på hvilke besparelser det kan give i jeres virksomhed, så klik her og se hvordan vi kan hjælpe jer.

]]>
28 sep 2015 11:38:02
Hvorfor optimere på timeregistreringhttp://www.iteffect.dk/blog/hvorfor-optimere-paa-timeregistrering/133/Timeregistrering, som vi vil gribe det an.

Vi har udviklet et program til timeregistrering, for at give vores kunder et effektivt værktøj, som kan hjælpe i deres hverdag.

Det er velkendt at regnskabsprogrammer indeholder rigtig mange gode data og informationer. Der kan køres mange rapporter og statistikker. Men at føre data ind hurtigt, nemt og mobilt kan være noget af en udfordring, som ofte kræver dyre tilkøbsprogrammer eller dyre konsulenttimer. Det synes vi ikke er optimalt, derfor har vi, i samarbejde med udvalgte kunder, udviklet nogle simple og enkelte måder at timeregistrere direkte til regnskabssystemerne og samtidigt gøre de data, som medarbejderen skal bruge om sin egen ugeseddel tilgængelig direkte i hans egen mobiltelefon.

 

Lad andre registrere timer uden ekstra C5/NAV bruger licens

For os og kunderne har det handlet om at bruge den telefon, som mange allerede har. Bruge den til noget som skaber værdi for virksomheden og medarbejdere. Mange er presset i en travlt hverdag, og der skal oftest løbes hurtigere og hurtigere for at nå det hele – men for at kunne det, skal man jo kunne spare noget tid. Den tid fås ved at bruge sin mobiltelefon og lade IT-Effect koble den til kontoret derhjemme. Brugen af mobiltelefonen gør også, at man slipper for at skulle ud og investere i flere brugere til sit C5/NAV system.


 "Vores medarbejdere sender deres timer direkte hjem til vores C5 via deres mobiltelefon – herefter godkender jeg timerne direkte i C5 – det har givet en lettelse i vores administration." Åse, Areo  

Se hvor let det er at registrere timer fra en mobiltelefon

]]>
13 sep 2015 11:19:44
Kan det gamle C5 bruges via webbrowser?http://www.iteffect.dk/blog/kan-det-gamle-c5-bruges-via-webbrowser/137/Kan det gamle C5 bruges via webbrowser?

Det korte svar er nej, som standard kan det gamle ikke bruges i en webbrowser, hvilket gør at det ikke er muligt at lægge ordre i systemet, når du ikke er på kontoret.

Hvilke muligheder er der så?

Man kan med et ekstra modul få udvalgte funktioner til at virke direkte til C5 via en webbrowser. Et eksempel er vores Salgsmodul, som er et webbaseret værktøj til sælgere og andre personer, som arbejder direkte med kundedata. Modulet er lavet således, at det er muligt både at hente kundedata og lægge ordre direkte i C5, mens sælgeren er ude hos kunden. På den måde er du ikke afhængig af at skulle sidde ved din PC, når du opdaterer ordrer - men kan gøre det direkte hos kunden fra din bærbare pc eller tablet.

Øvrige muligheder

Når der er er adgang til at oprette ordre direkte i C5, er der også mulighed for at vedligeholde kundedata - det kan være at opdatere kontaktpersoner, leveringsadresser, eller se tidligere ordrer. Alt sammen på en brugervenlig interface på en bærbar pc eller tablet.

Så med lidt tilægsmoduler, kan du opnå mange forretningsoptimerende arbejdsgane. 

Se hvordan modulet er blevet brugt af en af vores kunder

Overvejer du at opgradere C5 

]]>
07 sep 2015 09:09:45
Mobilvenlig hjemmeside – webshop til google mobilvisninghttp://www.iteffect.dk/blog/mobilvenlig-hjemmeside--webshop-til-google-mobilvisning/132/

Mobilvenlig hjemmeside – webshop til google mobilvisning.

Har du ikke en mobilvenlig hjemmeside, så bliver den ikke vist i google´s søgeresultater mere - så skræmmende kan det siges. Flere og flere benytter deres mobil enheder, når de søger på google efter varer, og det vil google nu gøre endnu lettere for brugeren. Derfor kommer google snart med en opdatering, som gør, at de opprioriterer mobilvenlige webshop, frem for ikke mobilvenlige webshop. Det betyder ikke at din side ryger helt ud af google, hvis den ikke er mobilvenlig, men det betyder, at du ryger helt om bag de sider som er mobilvenlige.

mobilvenlig hjemmeside og webshop Lad os sige at du i dag driver en webshop, som ikke er mobilvenlig. I dag ligger du på plads nummer ét med ordet ”papirblok” når man søger på google. Lige under din placering på google, ligger 12 af dine konkurrenter, de har alle sammen en mobilvenlig hjemmeside. Når google kommer ud med deres nye opdatering, vil du komme efter de sider som er mobilvenlige – altså på plads nr. 13, med ordet ”papirblok”.

Man kan sige, at du i dag har en stor flot butik med den bedste placering på strøget, ”i morgen”, har google afhentet din butik på en blokvogn, og sat den af omme i en af sidegaderne – man behøver ikke have en phd. i købmandsskab for at kunne regne ud, at det har en stor indflydelse på din omsætning. Men historien kan jo også vendes på hovedet, det kunne jo være dig der havde kæmpet for at komme op øverst på google – og nu har du muligheden, for at tage dine konkurrenter indenom, ved at lave en mobilvenlig side.

Se også: Mobilvenlig webshop til google.

Mobilvenlig webshop panik i USA.

Fra starten af 2014 vidste de fleste SEO konsulenter i USA, at opdateringen fra google omkring mobilvenlig webshop, vil komme sidst på året, og man havde forventet travlhed omkring opdateringer af virksomhedernes hjemmesider og webshops til mobilvenlige versioner. – Det skete bare ikke helt, selvom de fleste udviklingshuse og konsulter var gode til at fortælle deres kunder om konsekvensen. Som altid, ruller google deres opdatering ud i USA først, og fra den ene dag til den anden, var vigtige markeds positioner på nettet vendt om. Nogle af de store virksomheder skal først til at have udviklet en mobil venlig webshop nu, - det betyder tabt omsætning for dem hver dag!

Det hele kunne meget let komme til at lyde som om man forsøger at fremprovokere en panikstemning her i Danmark, og Europa i særdeleshed. Det er ikke tilfældet, du skal blot gøre dig klart hvad det betyder for dig og din side. Du skal huske, at det kun er søgeresultater fortaget fra en mobilenhed, der har en indflydelse på resultaterne, med denne opdatering. Og er du usikker, kan du prøve at se hvor mange der i dag tilgår din side fra en mobil enhed. Nogle webshops kan have en langt højere konverteringsrate fra mobile enheder, og det kan derfor være uundværligt at have en mobilvenlig webshop – uanset dit valg, er det værd at tage med, at brugen at mobile enheder til at søge med, kun bliver mere.

]]>
16 mar 2015 11:20:47
SEO webshop – søgemaskineoptimeret shop til googlehttp://www.iteffect.dk/blog/seo-webshop--soegemaskineoptimeret-shop-til-google/131/SEO webshop – søgemaskineoptimeret shop til google


SEO webshop og søgemaskine optimering af shops til google, det vælter rundt med dem der ude, eller gør det nu også det? Automatisk SEO af din webshop, så du ikke behøver at gøre noget, kan man det? I denne artikel vil jeg forsøge at opdele krydderierne lidt, så vi får kanel og salt i hver sin beholder.
Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering siden søgemaskinernes helt spæde barndom, dengang den hotteste søgemaskine herhjemme i Danmark hed Jubii. Derfor har jeg igennem årene også hørt rigtig mange udsagn, og fortællinger om webshops og CMS systemer der er søgemaskineoptimeret. Nogle af dem mere sandfærdige end andre, så lad os prøve at kigge lidt på dem, så du er klædt godt på, når du skal ud og have søgemaskineoptimeret din webshop eller CMS system.
 
I daglig tale bruger mange ordret ”SEO”, som står for Search Engine Optimization, på dansk bare kaldet søgemaskineoptimering. Der er nogen som så har fortolket lidt på ordret, og nogle gange kunne det næsten lyde som om, de taler om ”plads-nummer-et-på-google-optimering”. – Og lad mig bare slå det helt fast fra starten, der findes INGEN, og jeg gentager, INGEN, som kan garantere dig for en nummer 1. placering i google. Støder du på sådan et firma, er mit eneste råd, hold dig langt væk – de kan i bedste fald koste dig de penge, som du kaster i det.
 

Webshop til C5 og NAV

Hvad er SEO?


Et spørgsmål jeg har fået utallige gange er, ”Hvad er SEO”, og med et smil på læben, er det at optimere din webshop og vare til google – selvom jeg godt er klar over, at der gemmer sig mere bag spørgsmålet. Men SEO er ALT det dit firma er på nettet, og sågar også ude fra. De fleste har en misforstået opfattelse af, at det bare er at lave de rigtige tekster, og så stryger man helt til tops, men inden vi når der til, er der en del forarbejde der skal laves. Sandsynligheden for at jeg eller en af mine kollegaer i branchen, kan ”kaste sig direkte over din webshop”, og give dig de råd der skal til, er nærmeste lig nul. De fleste af de webshops og CMS systemer der bliver leveret, er så behæftet med fejl, at disse fejl først skal rettes op, før vi endelig kan komme i gang. Det selvom, den webshop du har købt, garanteret har fået en fin udnævnelse som, SEO venlig / optimeret til google, af selveste sælgeren der solgte dig systemet.
 

Kom i gang med SEO af din webshop.


Det vigtigste er om du eller din virksomhed er klar? - Budskabet er ikke bedre end produktet. SEO er ikke noget der tager 30 min. og 438 anslag på et tastatur – det er en proces hvor du i samarbejde med en SEO konsulent bliver rådgivet og fulgt, igennem en længere periode. Du bliver nødt til at se dine produkter ude fra, hvad er det egentlig dine kunder syntes om dem, og hvad for nogle termer bruger de, når de omtaler dine produkter. Har du en fotobutik, nytter det ikke, at du bliver ved med skrive objektiver, hvis dine kunder omtaler dem som linser – så kan du nok så meget grine og sige, at linser er noget man køber hos bageren, men det er ham der får alle de besøgende og dermed ordrene, der kan grine hele vejen ned i banken. Ofte har jeg hørt SEO været omtalt som noget hemmeligt, mystisk og magisk, det er det ikke – bare rolig. Alle kan se hvad du laver, så hemmeligt er det ikke, og mystikken er ikke større end den bil, der bare ikke vil starten mandag morgen. Magiske indslag i SEO verden, bliver høfligt kvitteret af søgemaskiner som google, med en blacklistning. Laver du en søgning efter SEO, kan du ganske gratis finde artikler om hvordan du optimere din hjemmeside. Dem kan du nå ganske langt med, og de kan give dig et indblik i den mere tekniske del – men husk alle kan skrive en artikel, og de mere lyssky artikler findes også derude. Lidt for kreative indslag på din webshop til Google, bliver som sagt kvitteret med det samme, med en blacklistning. Starter min bil ikke mandag morgen, kontakter jeg en mekaniker, begynder jeg selv at rode i den, kommer den helt sikkert heller ikke til at starte tirsdag, men det er jo kun dig selv, der kan afgøre hvor god en mekaniker du er.
Når du skal ud på markedet og finde en SEO konsulent, er det et spørgsmål om tillid. Hvis ting lyder for godt til at være sandt, er de det helt sikkert også, ”SEO konsulent på 17 år med 20 års erfaring” – de findes faktisk der ude. I dag kan du også få 'hele pakken' igennem Dandomain, som har et hav af samarbejdspartnere med know-how indenfor diverse felter som f.eks. IT-Effect. Du kan læse meget mere om deres løsninger på deres website her.
 
Af Thore Olsen fra IT-Effect.

]]>
27 jan 2015 08:05:36