Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

C5 Online 2015

Regnskabsprogrammet C5 Online 2015 - Inkl. kundeservice, kursus og layoutpakke.

Pris
pr.
md:

178,-

C5 Online 2015 er et brugervenligt regnskabsprogram. Microsoft Dynamics C5 Online 2015 giver små virksomheder med op til 3 brugere mulighed for at bogføre, fakturere og budgettere i flere regnskaber. Regnskabsprogrammet er bygget på samme nye teknologiske platform som NAV 2015, som før var kendt som Navision.

Med C5 Online 2015 pakke får din virksomhed:

 • Finans og økonomistyring
 • Budgettering
 • Betalingsløsning kreditorer
 • Betalingsløsning debitorer FIK
 • Sags styring
 • Ubegrænset antal PDF udsendelser
 • Ubegrænset antal regnskaber
 • Dimensionsregnskab (2 stk)
 • Valuta og sprog
 • Tilpassede udskrifter med logo
 • Fri kundeservice
 • Inkl. Rapid konverteringsværktøj
 • Web og adgang via PC klient
 • Mulighed for revisor adgang
 • Daglig backup af jeres data
 • Mulighed for nem overgang til NAV når din forretning vokser

8743 1001

Fakta om C5 Online 2015:

Med C5 Online 2015 kommer du helt rigtigt fra start. Få et lynhurtigt overblik over din forretning med en grafisk visning af de nøgletal, du har brug for. Det genkendelige office-layout gør det hurtigt og nemt at komme i gang med at fakturere, bogføre og budgettere med det samme. Efterhånden som din virksomhed vokser, kan du nemt opgradere din løsning til NAV, som har præcis samme layout og platform, - og mange flere funktioner.

Regnskabsprogrammet C5 Online 2015 er et rigtig godt valg for dig, som har en lille eller nystartet virksomhed, eller som er iværksætter. Du vil hurtigt i gang, og du vil sikre dig, at du starter ”rigtigt” ved at anvende en løsning, som har plads til, at du kan vækste og udvikle din forretning..

Du får rigtig meget funktionalitet for pengene med C5 Online 2015. Du kan budgettere og bogføre i et eller flere regnskaber, du kan udskrive og håndtere rykkere, og du kan udskrive tilbud og fakturaer direkte til dine kunder på e-mail, hvis du ønsker det. Du kan påføre dit eget logo på alle udskrifter, så det ser professionelt ud, og du har online adgang til løsningen. Det giver dig frihed til at arbejde, hvor og hvornår det passer dig.

Enhver virksomheds mareridt er at miste data. C5 Online 2015 er en hostet løsning, og automatisk daglig backup af dine data er inkluderet i løsningen - så du kan sove roligt om natten.

Foruden at være en brugervenlig og økonomisk attraktiv løsning, som andre online regnskabsprogrammer, så er C5 Online 2015 helt unik på et bestem område – nemlig synet på fleksibilitet i forhold til din virksomheds fremtidige behov. Det er vigtigt at få den rigtige start, således at dit valg af regnskabsprogram ikke begrænser din virksomheds fremtidige udviklings- og vækstmuligheder.

Efterhånden som din virksomhed vokser og/eller udvikler sig i nye retninger, vil du få brug for, at dit regnskabsprogram kan følge med. Ønsker du eksempelvis at få flere brugere tilknyttet, at styre projekter, eller får du behov for en mere avanceret lager- og ordrestyring, så har du valgt den helt rigtige start med C5 Online 2015. Du kan have op til 3 forskellige brugere tilknyttet din C5 Online 2015, og da løsningen er bygget på præcis samme platform som Microsoft Dynamics NAV (før i tiden kendt som Navision), så kan du nemt og enkelt opgradere din løsning til NAV, hvor du får mulighed for at tilknytte mange flere brugere (helt op til 250), og hvor du får fuld adgang til alle de funktioner, der følger med NAV. Du kan læse meget mere om Microsoft Dynamics NAV her.

Du kan få gratis hjælp til selvhjælp hos IT-Effects kundeservice på tlf. 8743 1000 eller på e-mail kundeservice@iteffect.dk. Kundeservice kan hjælpe dig med vejledninger til C5 Online 2015 og rådgive dig omkring din installation. Du har desuden fri adgang til en række video-guides. Har du brug for support af mere teknisk karakter, teknisk assistance til din PC eller undervisning i C5 2015, henviser vi til vores klippekortordning og kursusprogram.

Prisen er pr. bruger pr. måned. Oprettelsesomkostninger for den første bruger er 750 kr. efterfølgende brugere koster 350 kr. i oprettelse pr. bruger. Databaseplads. Der medfølger 100 MB databaseplads i datacenteret. Ekstra plads kan tilkøbes efter behov. Regelmæssig oprydning og sletning af gamle data vil udskyde behovet for ekstra databaseplads. Maks. 2500 transaktioner. Løsningen tillader som standard 2500 transaktioner pr. år, hvilket svarer til ca. 1000 - 1200 fakturaer. Får man behov for mere, tilkøbes retten til ubegrænset antal transaktioner. Pris 149 kr. /md. pr. virksomhed. Bindingsperiode og betaling. Bindingsperioden er 1 år. For at vi kan tilbyde de bedst mulige priser, er betaling også som standard for 1 år ad gangen (forudbetalt). Der kan dog indgås aftale om kvartalvis fakturering, hvis det ønskes. Bindingsperioden vil dog stadig være 1 år. Skift mellem pakkerne; Pakke 1, Pakke2 og Pakke 3, kan ske med få dages varsel og indebærer ikke andre gebyrer end den ovenstående oplyste oprettelsespris på den nye pakke. Evt. forudbetalt abonnementspris for forrige pakke modregnes, og man overgår til den nye pakkes abonnementspris ved skift. Systemkrav. Office 365 understøtter PC’er og Windows-tablets, der kører Windows 7 eller nyere, Mac-computere med Mac OS X 10.6 eller nyere, iPads og iPhones med version 7.0 eller nyere.

MICROSOFT DYNAMICS C5 2015
INTRODUKTIONSVIDEO

play c5 2015 indtroduktion

Microsoft Dynamics C5 2015 er et brugervenligt regnskabsprogram for den lille eller nye virksomhed. Kom hurtigt i gang og få rigtig meget værdi for pengene. I denne introduktionsvideo får du 5 gode tips til, hvordan du kommer godt i gang med C5 2015.

Se også: NAV 2016

Gratis Demo Køb nu