Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

C5 2012 Basic

Klassisk C5 regnskabsprogram til simpel bogføring for den nye / lille virksomhed

Pris
pr.
md:

149,-

Få glæde af et populært og effektivt Regnskabsprogram & Bogføringsprogram med mulighed for fakturering, bogføring og budgettering i flere regnskaber og med automatisk daglig backup. Løsningen er online, hvilket betyder, at I kan tilgå regnskabet fra flere forskellige enheder - blot der er internetadgang.

Med Dynamics C5 Online Basic får din virksomhed:

  • Et af Danmarks mest anvendte regnskabsprogrammer
  • Komplet finans-modul
  • Mulighed for at føre flere regnskaber
  • Mulighed for at oprette op til 300 varenumre
  • Daglig backup af jeres C5-data
  • Gratis C5 versionsopdateringer
  • Online adgang til systemet fra flere enheder
  • Mulighed for tilkøb af løbende driftssupport

8743 1001

Fakta om C5 Basic 2012:

Dynamics C5 Online Basic er et regnskabsprogram, du kan tilgå fra flere forskellige enheder, når bare du har internetadgang. Systemet, som er et af Danmarks mest anvendte regnskabsprogrammer, tilbyder din virksomhed en brugervenlig tilgang til fakturering og bogføring. Udsend fakturaer, bogfør bilag og udlign ud- og indbetalinger.

I takt med at Microsoft kommer med versionsopdateringer, sørger vi for, at jeres system bliver opdateret tilsvarende - Og det koster ikke ekstra. Dvs. at I altid har adgang til de seneste nye features - helt automatisk.

Enhver virksomheds mareridt er at miste data, hvilket eksempelvis kan ske i forbindelse med strømsvigt. Det har alvorlige følger, hvis flere dages / ugers arbejde og data forsvinder. Vi sørger derfor for backup af jeres C5-data flere gange dagligt, således I altid er sikret mod tab af data.

Vi oplever en tendens til, at online hosted løsninger, også kendt under begrebet "cloud", bliver stadigt mere populære blandt vores kunder. Det giver fleksibilitet og er forbundet med en overkommelig investeringsramme. Da løsningen blot kræver internetadgang, kan I tilgå jeres C5 Online fra flere forskellige enheder -på kontoret, fra hjemmecomputeren m.m., og I kan dermed eksempelvis også give revisoren gratis adgang. I slipper for drift af servere og back-up, og I skal ikke selv holde øje med, hvornår der kommer nye opdateringer til systemet.

Virksomheder som allerede har C5 installeret på egen server, og som ikke ønsker at flytte til en online-platform, tilbyder vi selvfølgelig også at foretager opdateringer, tilretninger og udvikling for. Kontakt os for yderligere info og priser.

I forbindelse med bestilling af C5 Online Basic får du mulighed for at tilkøbe en layoutpakke, så du opnår et pænere design af udskrifter fra C5. Læs mere om layoutpakken her.

Med Dynamics C5 Advanced får din virksomhed glæde af hele C5-pakken med fuld adgang til alle moduler; økonomi, lager, ordrer, indkøb og projekter. Læs mere om Microsoft Dynamics 2016

Abonnementet koster fra kr. 149 pr. bruger pr. md. Oprettelse (engangsbeløb pr. bruger): kr. 249. Oprettelse (engangsbeløb pr. virksomhed): kr. 749. Vi fakturerer kvartalsvis forud.

Fuld backup og 45 MB databaseplads er inkluderet i den månedlige ydelse. Efterhånden som I bruger jeres system og indtaster flere data, vil I få brug for at udvide databasepladsen. 100 MB ekstra databaseplads koster 69 kr. pr. md.

Opsigelsesvarsel er løbende måned + 30 dage før udløb af et kvartal.

Har du spørgsmål, skal du endelig ringe / skrive til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på tlf 87 43 10 00 og e-mail kundeservice@iteffect.dk


Læs også: NAV 2016

Gratis Demo Køb nu