Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

C5 2012 Advanced

Klassisk C5 til virksomheden med mange brugere og behov for tilpasninger

Pris
pr.
md:

399,-

C5 2012 advanced - Få glæde af det komplette økonomisystem C5 med alle moduler. Til virksomheder med komplekse arbejdsgange. Få fuld styr på både økonomi, lager, ordrer, indkøb og projekter. Vi sørger for daglig backup af jeres økonomisystems C5-data og løbende opdateringer til den seneste version.

Med Dynamics C5 Online Advanced får din virksomhed:

  • Adgang til et af Danmarks mest anerkendte økonomistyringssystemer
  • Et system som kan vokse i takt med din virksomhed
  • Mulighed for udvidelser og tilretninger til branchespecifikke behov
  • Adgang til alle moduler i C5
  • Altid den seneste opdaterede version af C5 Online Advanced
  • Backup af dine C5-data - flere gange dagligt
  • Mulighed for at tilkøbe driftssupport

8743 1001


Fakta om C5 Advanced 2012:

Med C5 Online Advanced får din virksomhed et yderst effektivt værktøj til håndteringen af virksomhedens økonomi. Det er yderst fleksibelt og kan udvides og tilrettes, i takt med at virksomheden vokser, får flere medarbejdere og får behov for at håndtere mere komplekse arbejdsgange - På en enkel og effektiv måde.

Microsoft Dynamics C5 Advanced er et af Danmarks mest udbredte økonomistyringssystemer, og det er ikke uden grund. Det giver din virksomhed en gennemtænkt og brugervenlig tilgang til styring af økonomi, projekter, ordrer og alt hvad der til hører. I kan frit anvende alle moduler -de er alle inkluderet i Dynamics C5 Online Advanced - Debitor, Kreditor, Lager, Ordrer, Indkøb, Projekt, Finans, e-handel. Derudover har I flere muligheder for diverse tilpasninger og tilkøb alt efter behov -se tillægsprodukter nedenfor.

Microsoft Dynamics C5 Online Advanced er en hosted løsning. Dvs. I altid har adgang til systemet fra flere forskellige enheder - blot I har internetadgang. Der er en klar tendens på markedet til, at online hostede løsninger bliver stadigt mere fordelagtige for mange virksomheder. "Cloud", som begrebet også ofte betegnes som, gør opstart og drift meget investeringsvenlig. Dertil kommer den store fordel, at I slipper for at skulle håndtere den tekniske drift at servere og sørge for sikker backup af jeres C5-data.

I samarbejde med vores hostingpartner, NHC, sørger vi for backup af jeres C5-data flere gange dagligt. Derudover sørger vi for, at I løbende bliver opdateret til den seneste nye version - Det er med i prisen. Ønsker I selv af stå for driften med en installation på jeres egen server og selv tilkøbe opdateringer løbende, kan vi selvfølgelig også tilbyde det - Kontakt os for nærmere info og priser.

For at sikre at I kommer godt i gang og får mest muligt ud af systemet, anbefaler vi, at I tilkøber et klippekort, som I kan anvende til undervisning, support, tilretninger og mindre udviklingsopgaver. Vores konsulenter er eksperter i Microsoft Dynamics C5, og så er de rigtig dygtige, til at tale et sprog alle forstår.

I forbindelse med bestilling af C5 Online Basic får du mulighed for at tilkøbe en layoutpakke, så du opnår et pænere design af udskrifter fra C5. Læs mere om layoutpakken her.

Abonnementet koster fra kr. 399 pr. bruger pr. md. Oprettelse (engangsbeløb pr. bruger): kr. 249. Oprettelse (engangsbeløb pr. virksomhed): kr. 749. Vi fakturerer kvartalsvis forud.

Fuld backup og 45 MB databaseplads er inkluderet i den månedlige ydelse. Efterhånden som I bruger jeres system og indtaster flere data, vil I få brug for at udvide databasepladsen. 100 MB ekstra databaseplads koster 69 kr. pr. md.

Opsigelsesvarsel er løbende måned + 30 dage før udløb af et kvartal.

Har du spørgsmål, skal du endelig ringe / skrive til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på tlf 87 43 10 00 og e-mail kundeservice@iteffect.dk


Læs også: NAV 2016

Gratis Demo Køb nu

Til Dynamics C5 Online 2012 Advanced kan du tilknytte følgende produkter/ydelser: