Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

SharePoint CRM til C5

Se komplet historik på kunden, og omsætnings muligheder mm.

SharePoint CRM - se Omsætnings tal, kunde potentiale, historik og meget mere. - Hvilke kunder besøger dine sælgere og hvad har vi sidst snakket med kunden om? Få fuldt overblik med SharePoint CRM til Dynamics C5.

Fuld overblik over dine kunderelationer

Alt data ét sted
Med SharePoint CRM til Dynamics C5 får du overblik over dine kunde- og salgsdata. I praksis betyder det, at alle virksomhedens medarbejdere har et solidt redskab til nemt at kunne finde og dele alle relevante informationer omkring en kunde.

Live-synkroniseret med din C5
CRM modulet kan live-synkroniseres med Microsoft Dynamics C5, hvilket gør at I kan følge med i projekterne og være opdateret på virksomhedens evne til at levere.

Funktioner i SharePoint CRM
Med Dynamics C5 SharePoint CRM modulet, vil I bl.a. kunne: Få det totale overblik over stamoplysninger på kunden, få overblik over korrespondance med en kunde, styring og overblik over tilbudsmængden, se kundens forfalden saldo, omsætningshistorik, seneste købte varer, få overblik over emner til opfølgning, få overblik over nye Leads, udnytte den direkte integration med Outlook, se salgs-, kunde-, omsætningsstatistikker, og meget mere. Der er naturligvis adgang til SharePoint CRM via en Smartphone eller tablet.

Læs også SharePoint, Prislister til sælgere

Følg dine sælgeres resultater
Hvilke kunder besøger dine sælgere og hvad har vi sidst snakket med kunden om? Følg med i dine sælgeres pipelines, lav udtræk af aktivitet på ugentlig, månedlig eller længere perioder.

Markedsføring og nye leads
SharePoint CRM giver jer mulighed for at læse information og lave adresseudtræk til direct mail og e-mail kampagner. Få overblik over nye salgsleads og hold styr på potentielle emner til opfølgning.

Onlineadgang 24 timer i døgnet
Tilgå SharePoint CRM via en smartphone, tablet (fx iPad) eller lignende, bare der er internetadgang. SharePoint CRM giver en enorm fleksibilitet i det daglige arbejde, da medarbejderen ikke er bundet til at skulle bruge en fast pc for at kunne udføre sit arbejde. CRM-modulet er derfor ideelt til virksomheder med kørende sælgere, som vil kunne oprette projekter, skifte fase på projekter (f.eks. fra tilbud til ordre) samt gemme alt relevant data.

Udfyld formular - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


 

 

 

Brug det internt
I SharePoint kan I også gemme dokumenter og oplysninger vedr. virksomhedens medarbejdere. Det kan f.eks. være personalehåndbogen, telefonnumre, adresser, kørsels- og ferieregistreringer.

Fordele ved SharePoint CRM
 • 360 graders overblik over alle kunder
 • Livesynkronisering med Dynamics C5
 • Alle kundedata er samlet ét sted
 • Nemt at finde kunde oplysninger
 • Dokumenter kan tilknyttes hver kunde.
 • Mulighed for at lave egne mapper til dokumenter, som andre også skal have adgang til.
 • Oversigt over ordrer, tilbud og pipeline
 • Nemt at dele dokumenter, informationer og data med andre
 • Overblik over salgs og marketingtiltag rettet mod hver kunde
 • Nemt at udtrække kundelister
 • Overblik over nye leads og emner til opfølgning
 • Lav udtræk til direct mail/email kampanger
 • Mulighed for at gemme informationer om virksomhedens medarbejdere f.eks. tlf. numre.

 

Bemærk:
Prisen afhænger af, om I ønsker at få løsningen hosted hos vores hostingpartner, om I ønsker en anden hostingpartner, eller om I hellere vil have løsningen installeret på jeres egen server. Antallet af brugere, I ønsker at tilknytte løsningen, har også en indflydelse på prisen. Ring eller skriv for tilbud.