Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

EDI Faktura modul

Elektronisk registrering af indkøbte varer, priskontrol, mm.

Med EDI Faktura modul, opnås en lettelse af de administrative opgaver ved automatisk bogføring af indkomne fakturaer. Få glæde af elektronisk registrering af indkøbte varer, priskontrol og automatisk fordeling på de relevante projekter. Få en nem tilgang til avanceberegning på alle elektronisk indlæste varer. Det sparer tid, penge og giver et godt overblik.

EDI Faktura til C5

Håndtér fakturaer fra grossisterne nemt og enkelt
Med EDI – Indlæsning af fakturaer og varer får I en nem og hurtig håndtering af fakturaer fra grossisterne, og I får et godt overblik over materialeforbruget på de pågældende projekter.

Automatisk avanceberegning
På baggrund af de indlæste prislister og individuelle kundeaftaler kan C5 automatisk udregne avancer og salgspriser, så I sparer tid med manuelle udregninger ved lommeregneren og opslag i fysiske kataloger og kundeaftaler.

EDI-godkendte grossister:
Stark, XL Byg, Bygma, Sanistål, Solar, AO, Brdr. Dahl, Lemvigh-Müller, Carl Rasmussen, Brdr. Kier

Listen opdateres løbende, men mangler din grossist på listen, så kontakt os endelig for at høre, om den pågældende grossist kan levere fakturaer i et elektronisk format.

Læs også: NAV 2016

Udfyld formularen - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


Bemærk:
Det forudsættes, at de grossister I benytter, har mulighed for at levere faktura og vare-/prislister i et elektronisk format. Kontakt os gerne, hvis I er i tvivl.