Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Foto
dokumentation

Fotodokumentation app til dokumentation på smartphone

Fotodokumentation app til smart phone, -PhotoPoint er en app, som gør fotodokumentation nem og enkel, og som er ideel i forbindelse med kvalitetssikring og tilsynsrapporter. Har din virksomhed brug for at dokumentere jeres arbejde med billeder og få samlet dokumentationen ét sted, så kan I få glæde af denne app, som er udviklet af IT-Effects eget udviklingsteam

Fotodokumentation app - PhotoPoint

PhotoPoint gør fotodokumentation mobil, enkel og hurtig
Fotodokumentér i forbindelse med kvalitetssikring, tilsynsrapporter og andre typer projekter, hvor I har brug for at dokumentere jeres arbejde med billeder. Direkte fra din iPhone kan du tage lige så mange billeder, du har behov for. I én og samme arbejdsgang kan du tilknytte beskrivelser til alle eller udvalgte billeder og gemme det hele direkte på det relevante projekt, opgave eller kunde i Microsoft SharePoint. Herved sparer I tid, reducerer risikoen for fejl og forglemmelser, og så får I et godt overblik over de nødvendige dokumentationer på jeres projekter.

Medarbejderne på kontoret skal ikke vente
De administrative medarbejdere på kontoret har fuld adgang til de billeder, der tages ude på location, så snart de er gemt. De kan således fortsætte processen med eksempelvis fakturering, udsendelse af bekræftelser eller lignende dokumentation. Det sparer jer tid og forkorter hele arbejdsprocessen.

Udfyld formular - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


 

 

Det skal være nemt!
Det er et udsagn, vi hører rigtig tit fra de kunder, vi hjælper. Derfor er det også en af hovedoverskrifterne for PhotoPoint. App'en er nem og enkel for den enkelte medarbejder at anvende.

Få flere løsninger til smartphones / tablets
Kunne din virksomhed få glæde af at gøre jeres medarbejdere endnu mere uafhængige af adgang til en PC i mange af de daglige arbejdsopgaver? Læs eksempelvis mere om:
Mobil Time- og Materialeregistrering via smartphone / tablet
Mobil Ordre- og Tilbudsgivning via tablet / bærbar PC

I kan også få skræddersyet en app til jeres unikke behov
Vi har egne udviklere, som har kompetencer inden for flere teknologier, og vi medfinansierer ofte udviklingen af en app, hvis den har potentiale til at kunne hjælpe andre kunder eller brancher. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Bemærk:
PhotoPoint app´en kan hentes gratis i App Store, men afhænger af et abonnement til IT-Effect (se priser ovenfor) og tilknytning af Microsoft SharePoint for at kunne anvendes. IT-Effect kan klargøre din SharePoint til PhotoPoint, og har du ikke Microsoft SharePoint, kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med det. Kontakt os for pris.