Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere
Du er her : Home Regnskabsprogram til håndværker - C5 HåndværkerEffect

Regnskabsprogram
til håndværker

Regnskabsprogram til håndværker - opnå en lettelse af de daglige opgaver i bogholderi og administration. C5 HåndværkerEffect giver din virksomhed en brugervenlig økonomi- & projektstyring, som er ideelt til virksomheder inden for El- og VVS-branchen, tømrere og murerer og andre servicevirksomheder. Få overblik over dine sager, optimér din forretning, og skab basis for øget indtjening.

Spar tid både på kontoret og på farten

Med C5 HåndværkerEffect får din virksomhed en lettelse af de daglige administrative opgaver med bl.a. hurtig og nem udskrift af arbejdskort, løbende opgørelse af igangværende arbejde, mulighed for at fakturere kunderne efter tid, forbrug og aconto- og slutfakturaer og mobil adgang for svende og lærlinge til at registrere timer og materialer, mens de er på farten.

Fakturering bliver nemmere og likviditeten forbedret
Sender I rykkere ud, men har I ikke sat det i system? Så får I glæde af en mere effektiv rykkerprocedure, som automatisk udsender rykkerskrivelser efter ønskede kriterier. I får et godt overblik over forfaldne saldi per måned og per kvartal, og I har dermed basis for en forbedret likviditet.

Det får I også glæde af:

  • Tilbudskalkulation på baggrund af faktuelle data
  • Microsoft Officepakken 2010 Online – Officepakken som I kender den blot i skyen
  • Nem udligning af indbetalinger mellem Netbank og C5 ved brug af FI-kort på fakturaerne
  • Online adgang og daglig backup af jeres C5, så I ikke risikerer at miste data.
  • Adgang til time- og materialeregistrering via Mobil Web-APP for op til 15 svende / lærlinge

Registrering af timer og materialer via smartphone eller tablet
Dine svende / lærlinge kan via ethvert mobilt device med internetforbindelse fjerne besværet med manuelle indtastninger. Risikoen for ”glemte timer” reduceres markant, og indtjeningen optimeres derved yderligere. Se videoen til højre, som demonstrerer, hvordan man registrerer timer og materialer via et mobilt device. Her kan du læse mere om løsningen Mobil Timeregistrering.

Timeregistrering via Outlook som et planlægningsredskab
Kunne din virksomhed evt. også have glæde af at kunne planlægge i de kørende medarbejderes kalendere? Med Outlook Timeregistrering, som er et egnet tilkøb til Håndværkereffect, kan I lægge aftaler og projekter direkte i de enkelte medarbejderes kalendere. Anvend det til at planlægge jeres medarbejderes tid og aktiviteter. Til højre kan du se en video-demonstration af, hvordan det fungerer.

Få en demonstration og prøv systemet af gratis
Vil du vide mere, og kunne du tænke dig at se, hvordan C5 HåndværkerEffect fungerer "live", så giver vi dig gratis adgang til en demo i 7 dage. En af vores konsulenter giver dig en kort gennemgang, så du kan komme godt i gang med at prøve systemet af.

Læs også: Opdatering til C5-HåndværkerEffect, Skab overblik og effektiv styring, App til C5 og NAV

.


Indtast dit navn og tlf.-nr. Så ringer vi dig op hurtigst muligt inden for alm. åbningstid.Navn:

Telefonnummer:


Navn:

Telefonnummer:

Besked:

Mobil Time- & Materialeregistrering. Se denne korte demonstrationsvideo - min. 3:36
Se hvordan C5 HåndværkerEffect fungerer i denne korte videodemonstration - min. 4:05
Outlook Time- og materialeregistrering. Se denne korte demonstrationsvideo - min. 4:15

Gratis Demo