Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Konsulentydelser til C5 og NAV

Få kvalificeret rådgivning og sparring til din C5 eller NAV.

Få kvalificeret rådgivning og sparring. Vores erfarne forretnings-, C5 & NAV-konsulenter har en strategisk tilgang til optimering af jeres platform, således det kan skabe basis for, at I når jeres mål nu og i fremtiden. Med udgangspunkt i en grundig foranalyse og med fokus på jeres fremtidige behov anbefaler vi en løsning, som kan lette jeres arbejdsprocesser og løfte jeres konkurrenceevne.

Få velkvalificeret rådgivning

Din strategiske sparringspartner
Ønsker I en fremtidssikret platform, som optimerer jeres forretning og forbedrer jeres konkurrenceevne? Vores opgave er at være jeres strategiske sparringspartner mht. valg og tilpasning af økonomi- og projektstyringssystemer. Vi yder konsulentbistand i form af kvalificeret rådgivning og sparring med fokus på jeres behov. Vi er eksperter inden for Microsoft Dynamics C5, NAV 2015 og XAL, og vi har stor erfaring med at opdatere virksomheder fra ældre C5-versioner eller systemer som eksempelvis XAL, C4, Visma m.fl.. Derudover har vi udviklet en række tillægsprodukter og udvidelser, så vi kan sammensætte den helt rette løsning til jer.

Grundig forarbejde og rådgivning i øjenhøjde
Vi kan foretage en grundig analyse af jeres virksomheds IT-mæssige platform, forretningsgange, eksisterende projekt- og økonomistyringssystemer og sammenholde det med de ønsker og behov I har for fremtiden. På baggrund heraf rådgiver og foreslår vi relevante løsninger, som kan give jer en konkurrencemæssige fordel og basis for øget vækst og indtjening fremadrettet.

Skræddersyede udviklingsopgaver og tilpasninger
Vores dygtige udviklere har stor erfaring i at udvikle tillægsløsninger, som giver den individuelle virksomhed en helt skræddersyet løsning og dermed en unik konkurrencemæssig fordel. Vi udfører også mindre udviklingsopgaver og tilpasninger, som kan optimere jeres arbejdsgange og forretning.

Undervisning er godt givet ud - og kan spare jer tid i hverdagen
Det er vores erfaring, at rigtig mange virksomheder kan spare tid på de daglige opgaver ved blot at klæde medarbejderne lidt bedre på mht. deres viden om C5 / NAV og dets mange muligheder og funktioner. Vi afholder undervisning og workshops af større eller mindre omfang, og indholdet tilrettelægges i samarbejde med jer. Vi tager udgangspunkt i jeres C5 / NAV og jeres egne data, så I får størst muligt udbytte af undervisningen. Vores konsulenter er ikke blot fagligt velkvalificerede, de er også rigtig dygtige til at formidle relevant viden, I kan bruge til noget, på et sprog I forstår.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?
Kunne du tænke dig at høre, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores forretningskonsulenter. Eller klik på nedenstående og bliv kontaktet.

Bliv kontaktet af en forretningskonsulent


Support - Hjælp i det daglige
Selv den mest erfarne C5- / NAV-bruger har af og til brug for hjælp. Vores erfarne konsulenter kan ofte løse udfordringen med det samme i tlf. og / eller via fjernopkobling. Du kan læse meget mere om vores support og hvordan det fungerer her.


læs også: NAV 2016

Udfyld formularen - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


Til Konsulentydelser kan du tilknytte følgende produkter/ydelser: