Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Leverandørservice via NETS

Træk tilgodehavender direkte på dine erhvervskunders konti.

Få mulighed for automatisk at trække tilgodehavender direkte på dine erhvervskunders konti efter indgået aftale. Spar tid og ressourcer på fakturering og bogføring. Forbedre virksomhedens likviditet ved at reducere antallet af for sene betalinger.

Spar tid i bogholderiet og få betalinger til tiden

Træk automatisk tilgodehavender på dine erhvervskunders konti
Har din virksomhed regelmæssig samhandel med erhvervskunder, og bruger jeres bogholderi uhensigtsmæssigt meget tid på fakturering, så kan I få stor gavn af leverandørservice. Efter indgåelse af aftale med jeres kunder, kan I trække tilgodehavender automatisk på kundens konto ved opgørelse af udeståender en fast dag hver måned / uge / kvartal.

Sådan fungerer Leverandørservice
Leverandørservice gør det muligt for C5 / NAV 2015 at sende de relevante filer og kommunikere direkte med Nets, som er mellemmanden, og som foretager selve transaktionen -indhentningen af betalingen hos kundens bank. Vores konsulenter opsætter Leverandørservice i jeres C5 / NAV 2015, sørger for integrationen til Nets og kan vejlede jer i forbindelse med opstart. I kan hente aftaleskabeloner til indgåelse af aftaler med jeres kunder hos Nets -her.

Jeres erhvervskunder får også glæde af Leverandørservice
Tilmelding til Leverandørservice gavner også jeres erhvervskunder. De sparer tid og ressourcer i forbindelse med betaling og administration af fakturaer, og de opnår et bedre overblik over indkomne fakturaer og transaktioner.

Læs også: NAV 2016

Udfyld formularen - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*