Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Økonomisystem - Dynamics C5 Online 2012 Advanced

Økonomisystem - Dynamics C5 Online 2012 Advanced

Få glæde af det komplette økonomisystem C5 med alle moduler. Til virksomheder med komplekse arbejdsgange. Få fuld styr på både økonomi, lager, ordrer, indkøb og projekter. Vi sørger for daglig backup af jeres økonomisystems C5-data og løbende opdateringer til den seneste version.

Med Dynamics C5 Online Advanced får din virksomhed:

  • Adgang til et af Danmarks mest anerkendte økonomistyringssystemer
  • Et system som kan vokse i takt med din virksomhed
  • Mulighed for udvidelser og tilretninger til branchespecifikke behov
  • Adgang til alle moduler i C5
  • Altid den seneste opdaterede version af C5 Online Advanced
  • Backup af dine C5-data - flere gange dagligt
  • Mulighed for at tilkøbe driftssupport

Oprettelse af virksomheden: kr. 749,-

Abonnement pr. md. pr. bruger:

DKK 399,-

Oprettelse pr. bruger:

DKK 249,-

Gratis Demo

Køb nu

Et økonomisystem som kan vokse med jer

Med C5 Online Advanced får din virksomhed et yderst effektivt værktøj til håndteringen af virksomhedens økonomi. Det er yderst fleksibelt og kan udvides og tilrettes, i takt med at virksomheden vokser, får flere medarbejdere og får behov for at håndtere mere komplekse arbejdsgange - På en enkel og effektiv måde.

Gennemtænkt og brugervenlig økonomistyring

Microsoft Dynamics C5 Advanced er et af Danmarks mest udbredte økonomistyringssystemer, og det er ikke uden grund. Det giver din virksomhed en gennemtænkt og brugervenlig tilgang til styring af økonomi, projekter, ordrer og alt hvad der til hører. I kan frit anvende alle moduler -de er alle inkluderet i Dynamics C5 Online Advanced - Debitor, Kreditor, Lager, Ordrer, Indkøb, Projekt, Finans, e-handel. Derudover har I flere muligheder for diverse tilpasninger og tilkøb alt efter behov -se tillægsprodukter nedenfor.

Er Online bedst?

Microsoft Dynamics C5 Online Advanced er en hosted løsning. Dvs. I altid har adgang til systemet fra flere forskellige enheder - blot I har internetadgang. Der er en klar tendens på markedet til, at online hostede løsninger bliver stadigt mere fordelagtige for mange virksomheder. "Cloud", som begrebet også ofte betegnes som, gør opstart og drift meget investeringsvenlig. Dertil kommer den store fordel, at I slipper for at skulle håndtere den tekniske drift at servere og sørge for sikker backup af jeres C5-data.

Vi sørger for sikker backup og løbende opdateringer

I samarbejde med vores hostingpartner, NHC, sørger vi for backup af jeres C5-data flere gange dagligt. Derudover sørger vi for, at I løbende bliver opdateret til den seneste nye version - Det er med i prisen. Ønsker I selv af stå for driften med en installation på jeres egen server og selv tilkøbe opdateringer løbende, kan vi selvfølgelig også tilbyde det - Kontakt os for nærmere info og priser.

Kom godt i gang!
For at sikre at I kommer godt i gang og får mest muligt ud af systemet, anbefaler vi, at I tilkøber et klippekort, som I kan anvende til undervisning, support, tilretninger og mindre udviklingsopgaver. Vores konsulenter er eksperter i Microsoft Dynamics C5, og så er de rigtig dygtige, til at tale et sprog alle forstår.

Læs også: C5 Online 2014 og Microsoft Dynamics

   
   
Indtast dit navn og tlf.-nr. Så ringer vi dig op hurtigst muligt inden for alm. åbningstid.

   


   Navn:

Telefonnummer:


Navn:

Telefonnummer:

Besked:


Få et attraktivt design på udskrifter fra C5
I forbindelse med bestilling af C5 Online Advanced er det muligt at tilkøbe en layoutpakke, som giver jer et attraktivt design af de forskellige udskrifter fra C5. Læs mere om layoutpakkerne her.
 

Gratis Demo Køb nu

Ved at lægge vores C5 Online slipper vi for investeringer til servere, bekymringer om der er plads nok på serverne, om strøm og om tekniske problemer, som vi ikke selv ville kunne løse. Derudover slipper vi for den dyre licens og opdateringsabonnementet, som var blevet en alt for stor udgift for os. -Inge Mogensen Bruun, indehaver, GindeskovAdministration

Bemærk:
Som udgangspunkt hoster vi Dynamics C5 Online Advanced hos NHC, vores hostingpartner. Kontakt os for info og priser, hvis I ønkser en installation på egen server eller hos en anden samarbejdspartner. 45 MB databaseplads er inkluderet i prisen. Ekstra plads kan tilkøbes efterfølgende. Det koster 75 kr /md. per 100MB.

Til Økonomisystem - Dynamics C5 Online 2012 Advanced kan du tilknytte følgende produkter/ydelser: