Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

C5 til mobil
og tablet

C5 til modil og tablet - Har I en C5 / NAV platform, så kan jeres sælgere nu få mulighed for at placere ordrer og generere tilbud, når de er ude hos kunderne. Bestilling og tilbudsgivning sker altid på et korrekt grundlag, da informationerne fra C5 / NAV live-synkroniserer. Eneste krav er, at der er internetadgang. Spar tid - både sælgernes og kundernes - og få afsluttet ordrer hurtigt og enkelt.

,

Dynamics C5 til mobiltelefon og tablet

Giv sælgerne mulighed for at lukke flere ordrer
Med Mobil Ordre Modulet giver I jeres sælgere et rigtig nyttigt værktøj, som gør dem i stand til at lukke flere ordrer, mens de står ude hos kunderne. De kan se direkte ned i C5s varekartotek og ser dermed den faktuelle ordrebeholdning -også på varianter af varer. De placerer kundens ordrer og undgår derved at vente til de kommer tilbage til kontoret.

Tablet eller andet bærbart device med internetadgang
Sælgerne kan anvende den device, de er vandt til at have med ud -eksempelvis en tablet eller bærbar computer. Eneste krav er en aktiv internetforbindelse.

Få en konkurrencemæssig fordel med kortere leveringstider
Når sælgeren placerer ordren, mens de stadig er ude hos kunden, optræder ordren med det samme hos medarbejderne hjemme på kontoret. De kan sætte ordren i gang og evt. sende varerne af sted med det samme. Det gør jer i stand til at forkorte jeres leveringstider og hermed opnå en konkurrencemæssig fordel.

Jema Agro og Jema Lift A/S - Video

JEMA beskriver, hvilke fordele de har opnået - 0:31 min.


Indtast dit navn og tlf.-nr. Så ringer vi dig op hurtigst muligt inden for alm. åbningstid.Navn:

Telefonnummer:


Navn:

Telefonnummer:

Besked:

Bemærk:
Mobil Ordre Modulet forudsætter en C5 Advanced / NAV 2015 -platform