Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

NAV 2017 ONLINE

Komplet forretningsløsning med branchetilpasninger i NAV 2017

Pris
pr.
md:

579,-

NAV 2017 - Få fleksibilitet og overblik med NAV Oline 2017. Økonomi- og projektstyringssystemet, som før har været kendt som Navision, har nu fået en helt ny teknologisk platform med NAV Online 2017. En komplet virksomhedsløsning, som nemt kan udvides og tilpasses, efterhånden som din virksomhed vokser og udvikler sig. Ideelt til mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker et fremtidssigtet IT-forretningsmæssig fundament med ubegrænsede muligheder for vækst.

Med NAV 2017 får du:

  • En komplet virksomhedsløsning i et yderst brugervenligt system
  • Styring af økonomi, projekter, produktion, supply chain, serviceopgaver, personale
  • Værktøjer til analyse af økonomi, salg og andre områder
  • Værktøjer til håndtering af salg, kunder og marketingkampagner
  • En forenkling af administrationen
  • Mulighed for at tilpasse systemet til virksomhedens og brugernes behov
  • Backup flere gange dagligt til hosted server
  • En hurtig implementering så I kan komme hurtigt og godt i gang.

8743 1001


Fakta om NAV 2017:

Det er ikke uden grund at Dynamics NAV anvendes af 1,3 mio. brugere dagligt verden over. Nogle af de største fordele ved Dynamics NAV Online 2017 er, at alle virksomhedens funktioner samles i ét og samme system, så I får en forenkling af de administrative opgaver og et overblik over hele virksomhedens aktiviteter. Derudover får I rig mulighed og fleksibilitet til at vokse og udvikle jeres forretning.

NAV Online 2017 giver jer en grafisk visning af de nøgletal, som er vigtige for jer. Det giver jer overblik over jeres forretning og et forbedret indblik i jeres forretnings performance og udnyttelse af ressourcer. Dermed kan I agere hurtigere og opnå en langt større kontrol med virksomhedens økonomi. I kan reducere manuelle arbejdsgange og derved frigøre ressourcer, spare tid og minimere risikoen for fejl. Ved at optimere udnyttelse af virksomhedens ressourcer øger I selvsagt grundlaget for en forbedret indtjening.

Med Dynamics NAV får I en fleksibilitet til at imødekomme muligheder på nye forretningsområder, da systemet kan udvides og tilpasses, i takt med at jeres forretning udvikler sig og vokser. I kan udvide med flere medarbejdere (op til ca. 250), og I kan eksempelvis tilknytte følgende tillægsløsninger: Webshop som er fuldt integreret i NAV. Sælgermodul, som bl.a. giver sælgerne mulighed for at optage ordrer på farten. Planlægningsværktøj, timeregistrering og Materialeregistrering, Messesystem, Agentsystem, Intranet. Vi udvikler også kunde- / branchespecifikke tillægsløsninger efter ønske.

NAV Online 2017 er en hosted løsning, hvilket vil sige, at systemet ikke tager plads på jeres egne server. I kan frit tilgå systemet fra flere forskellige enheder -blot der er internetadgang. I samarbejde med vores hostingpartner NHC sørger vi for backup af jeres data -flere gange dagligt. Vi tager hånd om drift af systemet og eventuelle tekniske problemer, således I ikke skal bekymre jer om hverken at miste data eller om eventuelle driftsmæssige eller tekniske udfordringer.

QuickStart opstartspakken lader dig komme hurtigt i gang med din NAV Online 2017. Opsætning af standard kontoplan, diverse templates og nummerserie er foretaget, så du kan bare gå i gang. Opstartspakken QuickStart er inkluderet i oprettelsesgebyret på de 3.750 kr.

Tilknyt evt. vores udskriftsdesign-pakke, som giver jer et mere attraktivt udseende på fakturaer, ordrebekræftelser, følgesedler, kontoudtog m.m.Læs mere om layoutpakken her.

Løsningen er som udgangspunkt hostet hos vores hosting-partner, NHC. Ønsker I at hoste løsningen i et andet datacenter, eller ønsker I Dynamics NAV 2017 installeret på egen server, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Kontakt os for nærmere info og priser. Priser:Abonnementet koster kr. 579 pr. bruger pr. md. Oprettelse (engangsbeløb pr. bruger): kr. 249. Oprettelse (engangsbeløb pr. virksomhed): 3.750 som inkluderer QuickStart opstartspakke. Databaseplads: 500MB SQL 252kr /md. Ekstra kan tilkøbes.Har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig: Tlf. 87 43 10 00, e-mail: kundeservice@iteffect.dk


Læs også NAV 2017

NAV 2017
INTRODUKTIONSVIDEO

play nav indtroduktion

Microsoft NAV 2017 er en komplet virksomhedsløsning med ubegrænsede muligheder for udvikling og vækst for mindre og mellemstore virksomheder. I denne introduktionsvideo får du en kort præsentation af, hvilke muligheder din virksomhed har med NAV 2017.

Gratis Demo Køb nu