Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

OIOUBL faktura format

Send faktura til det offenlige med digital faktura - OIOUBL faktura format

OIOUBL faktura format opfylder dine offentlige kunders krav om elektronisk fakturering i OIOUBL-format. Få en nem og hurtig faktureringsproces, hvor I fakturerer de offentlige kunder direkte fra C5 / NAV. Oplev en nedbringelse af kundernes fakturabehandling- og betalingstid og skab dermed basis for en forbedring af din virksomheds likviditet.

OIOUBL Faktura - Elektronisk Fakturering

Få betalinger til tiden
Hvis I har offentlige kunder, kender I til kravet om fremsending af fakturaer i OIOUBL-format, også kendt som Elektronisk fakturering eller Nem Handel. I stedet for at anvende en 3. part til behandling af jeres elektroniske fakturaudsendelser, kan I selv håndtere det nemt og enkelt vha. OIOUBL-løsningen til C5 / NAV. Idet fakturabehandlingstiden hos de offentlige kunder bliver nedbragt, vil I øge antallet af betalinger til tiden og derfor opnå en forbedring af jeres likviditet.

Sådan fungerer fakturering i OIOUBL-format
I danner selv en elektronisk faktura i OIOUBL-formatet i C5 / NAV 2017, som derefter automatisk sender den til kunden via Sproom. Det er nemt og hurtigt, og kunden modtager fakturaren med det samme. Det betyder, at behandling og betaling af fakturaen ikke bliver unødigt forsinket.

Læs også: NAV 2017

Udfyld formularen - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*