Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Om IT-Effect


IT-Effect hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning ved at udvikle og levere økonomi- og projektstyringsløsninger samt yde løbende support inden for Microsoft Dynamics C5 og NAV. Vi udvikler og leverer branche- og kundetilpassede løsninger med fokus på kundens / branchens fremtidige krav og behov, så vi også fremadrettet kan give vores kunder en konkurrencemæssig fordel.

Skal vi være din strategiske IT-partner?
Vores fornemmeste opgave ligger i rollen som din strategiske IT-partner. I fællesskab definerer vi, hvordan vi bedst optimerer jeres IT-mæssige forretningsplatform, således I opnår et solidt, effektivt og fremtidssigtet grundlag for fortsat vækst og øget indtjening. Ønsker I en kvalificeret og forretningsmæssig tilgang til jeres IT-løsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer.

Kvalificeret rådgivning - På et sprog du forstår
Vi er stolte af at have nogle af landets dygtigste konsulenter og udviklere, og det vil vi gerne blive ved med at kunne prale af. For at vedligeholde og opdatere vores viden, deltager vi derfor løbende i kurser og faggrupper og opdaterer løbende vores Microsoft-certificeringer. Samtidigt med at vi er teknisk rigtig dygtige, har vi fokus på dine specifikke behov - Og så er vi rigtig gode til at tale et sprog, du forstår.

Leveringssikkerhed
Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder at føle sig trygge under hele forløbet - fra valg af løsning til levering, undervisning og efterfølgende drift og support. Derfor lægger vi en tidsplan i samarbejde med dig, og vi holder løbende kontakt og opfølgning igennem hele forløbet, så vi sikrer, at de planlagte opgaver løses som aftalt.

Lokalt installerede eller online hostede løsninger?
Det er helt individuelt, hvilken løsning vil passe bedst til jer. Vi leverer både løsninger, som er installeret lokalt på kundens egen server, og løsninger som er hostede. Når du køber en C5 Online eller NAV Online hos os, vælger du frit, hvor den skal hostes. Vi anbefaler hosting hos vores samarbejdspartner, NHC.

Hvem er NHC?
NHC er et datacenter, som varetager hosting af Microsoft løsninger, er outsourcing partner for en lang række danske virksomheder, samt yder IT-konsulentbistand. Ønsker du hosting hos et andet datacenter, kan du kontakte os for yderlige info og bestilling. Læs mere om NHC her: nhc

Information vedrørende priser og køb
Alle priser er angivet eksklusiv moms. Køb sker i henhold til vores gældende salgs- og leveringsbetingelser, som kan rekvireres ved henvendelse til vores salgsafdeling.

IT-Effect i pressen

Ilden i fodbolddrengenes øjne giver ny energi
Erhverv Silkeborg bragte denne artikel i september 2013. Direktør, Kim Friis, fortæller om, hvordan han får ny energi og om vigtigheden af at opretholde en sund balance mellem arbejde og fritid. Læs artiklen her (pdf)
Nominering til Årets ERP Cloud Partner 2015
Microsoft har nomineret IT-Effect til denne fornemme pris, som bekræfter vores position på landkortet af seriøse Microsoft samarbejdspartnere, og det er vi selvfølgelig rigtig stolte af.


Gazellevirksomhed
Som det også fremgår af IT-Effects historie, har årene været præget af løbende vækst og fremgang. Det har bl.a. betydet, at vi i 2009 blev kåret som gazellevirksomhed.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kreditvurdering med 3 AAA'er
Bisnodes vurdering af IT-Effects kreditværdighed bekræfter vores status som en sund og solid virksomhed.
Erhverv Silkeborg magasin, september 2013

Se hele magasinet her (pdf)