Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Historien

2010-nu

Nomineret Årets ERP Cloud Partner 2015

Microsoft nominerede IT-Effect til Årets ERP Cloud Partner (C5 & NAV) i 2015

IT-Effect udtræder af ejerkredsen i NHC

I hverdagen giver denne ejeropdeling ingen forandringer. NHC er stadig IT-Effects foretrukne hostingpartner, og vi vil fortsat have et tæt samarbejde. NHCs ejerkreds får nu blot mulighed for at drive NHC videre i eget regi uafhængigt af IT-Effects interesser.

Nomineret Årets ERP SMB Partner 2013

Microsoft nominerede IT-Effect til Årets ERP SMB Partner (C5 & NAV) i 2013

Klode Software

Kim Klode fra Klode Software A/S har efter en lang erhvervskarriere valgt at sælge sin virksomhed til IT-Effect. Vi byder eksisterende kunder fra Klode Software velkommen.

Oland IT

IT-Effect opkøber Oland IT, som er blevet drevet af Peter Øland siden 2006. Peter, som er ekspert inden for C5 og XAL, fortsætter sit arbejde hos IT-Effect som senior konsulent. Oland ITs kunder bliver fortsat serviceret af Peter Øland - Vi byder både kunder og Peter velkommen.

Nomineret Årets Dynamics C5 Partner

Microsoft nominerede IT-Effect til Årets Dynamics C5 Partner i 2011 - for 2. år i træk.

Afdeling på Fyn etableres

Efter overtagelsen af aktiviteterne i Customize-IT og grundet øget efterspørgsel på IT-Effects Dynamics C5 brancheløsninger fra kunder på Fyn, startede IT-Effect en selvstændig C5 konsulentafdeling op med base i Odense.

Nomineret Årets Dynamics C5 Partner

I 2010 nominerede Microsoft IT-Effect til Årets Dynamics C5 Partner

2004-2009

Børsen Gazelle

IT-Effect er i 2009 blevet kåret som Gazelle virksomhed af Børsen.

Customize IT

IT-Effect udvider ved overtagelse af konkursramt virksomheds kunder.
Da den århusianske virksomhed, Customize IT, går konkurs, overtager IT-Effect alle virksomhedens aktiviteter. IT-Effect byder velkommen til Customize IT's kunder.

Web-bureauet 3spring

Det Silkeborgensiske webbureau 3spring Reklame, der primært laver webshops og hjemmesider, opkøbes med medarbejdere som en del af vores strategi indenfor webbaserede tjenester.

NHC hostingcenter grundlægges

Som led i at kunne tilbyde bedre og professionel hosting af cloud-baserede tjenester - herunder Dynamics C5 Online, Hosted Desktop og dedikerede serverløsninger - grundlægges hostingcenteret NHC.

Professionel bestyrelse etableres

IT-Effect er vokset stødt, og der etableres nu en professionel bestyrelse.

Nyt 1200 m2 domicil på Bohrsvej 1

Da vi har brug for rigtig meget plads i forbindelse med en hurtigt udvidende medarbejderstab, opkøbes et nyt domicil i det nordlige Silkeborg.

New Hardware ApS i Rønde

IT-Effect opkøber New Hardware ApS og overtager alle aktiviteter.

IT-Effect bliver grundlagt

I 2004 stiftes IT-Effect med Kim Friis som ejer og Adm. Direktør.

1997-2004

Danops

Kim Friis starter med at arbejde med C5 allerede ved første version 1.0 i 1996. På dette tidspunkt er der kun ganske få C5 installationer i Danmark. I perioden arbejdes der med forskellige IT systemer.