Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Seminarer og Kurser i
C5, NAV og Webshop

IT-Effect afholder løbende kurser og seminarer i Dynamics C5, NAV og tillægsløsninger. Nedenfor kan du se, hvad vi har på programmet i øjeblikket. Listen opdateres løbende. Du skal blot finde det relevante for dig og klikke dig videre til tilmeldingen. Vi afholder også individuelt tilpassede kurser, hvor vi underviser en eller flere brugere ad gangen. Vi kan komme ud til jer, eller undervise i vores egne lokaler. Vi tager udgangspunkt i jeres løsning, behov og ønsker. Kontakt os for at høre nærmere.

Hold dig informeret om fremtidige seminarer og kurser om C5, NAV og tillægsprodukter
Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev får du 1-2 gange om måneden: info om nye seminarer og kurser vi får på programmet, andre relevante nyheder samt gratis tips og tricks til C5 og NAV. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden (i footeren).

Har du ønsker?
Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ønsker til kommende seminarer / kurser. Er der emner, du gerne ser vi tager op, eller har du spørgsmål eller kommentarer til et allerede afholdt seminar / kursus, så skriv eller ring endelig til os.

Bemærk - Kurser med betaling
Ved tilmelding til et kursus med betaling, modtager du en faktura kort tid efter tilmelding. Ved framelding senest 14 dage før kurset refunderes det fulde beløb. Ved framelding senere end 14 dage før, er der ingen refundering - Men man er velkommen til at overdrage sin plads til en kollega.

Bemærk - Gratis seminarer
Gratis seminarer kræver også tilmelding. Ved udeblivelse uden framelding opkræves et gebyr på 300 kr.