Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Google Analytics seminar, 24 juni - Ikast


Det koster at drive besøgende til dit website. Det koster tid og penge. Får du 100 kr. ind hver gang du investerer en 5'er, så er det vel også okay. Men ved du hvilke af dine markedsføringskroner, der virker? Det ved du hvis din Google Analytics er sat rigtigt op – og ved du hvordan du skal linke til din webshop på den mest effektive måde?

Kom og hør om de 7 ting, du bør have styr på, og lær at bruge dine markedsføringskroner rigtigt. Co3 og IT-Effect er gået sammen om at afholde et seminar d. 24 juni 2015 i Co3s lokaler i Ikast, med netop disse emner. Se nedenfor hvem du kan møde og hvordan du tilmelder dig.

På seminaret kan du møde...

Ib Potter - Online Marketingchef ved Co3, hjælper kunder med at drive deres webshop. Det gør han ved at klæde webshopejeren på til at kunne løfte deres omsætning via søgemaskineoptimering, annoncer og de sociale medier.

Kim Friis - CEO hos IT-Effect - Kim Friis giver en gennemgang af mulighederne med en "live" shop. Samtidigt løfter Kim Friis sløret for et værktøj til sælgere, salgschefer og andre, som ønsker indblik i et kundeforhold når de er på farten eller når de sidder ved kunden.

Brian Mikkelsen - Kontaktchef ved Co3, fortæller hvordan du får en webshop, der er optimeret til mobil og google.

Seminaret er gratis

Du tilmelder dig ved at udfylde formuaren til højre. Kommer I mere end 1 person angiv da venligst antal i kommentarfeltet.


Dato for arrangement: 24 Juni 2015.
Tid: 14.00 - 16.00.
Adresse: Strøget 40, 7430 Ikast.
Pris: Gratis!
Arrangement kategori: Webshop.
Webadresse:www.iteffect.dk/om/seminar-og-kurser-i-c5-og-nav/google-analytics-kursus-24-juni


Tilmeld:
Firma:

Navn:

E-Mail:

Telefon:

Evt. kommentar:Hold dig informeret om fremtidige seminarer og kurser om C5, NAV og tillægsprodukter
Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev får du 1-2 gange om måneden: info om nye seminarer og kurser vi får på programmet, andre relevante nyheder samt gratis tips og tricks til C5 og NAV. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden (i footeren).

Bemærk - Gratis seminarer
Gratis seminarer kræver også tilmelding. Ved udeblivelse uden framelding opkræves et gebyr på 300 kr.