Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Outlook Timeregistrering

Timeregistrering og materialeregistrering i Outlook

Outlook Timeregistrering - Få fuldt overblik over timeforbruget på de enkelte projekter. Få en overskuelig planlægning af aktiviteter - også ved uddelegering af opgaver til medarbejdere. Registrér timerne direkte i Outlook og opret / tilknyt dem til relevante projekter i C5 i én arbejdsgang.

Outlook Timeregistrering og planlægning

Projektstyring med planlægning i det velkendte Outlook kalenderværktøjTime- og materialeregistrering i Outlook, som er udviklet af IT-Effect, er et tillægsprodukt til Outlook og C5. Det giver dig mulighed for at planlægge og uddelegere projekter og arbejdsopgaver direkte i det velkendte kalenderværktøj. Når du har foretaget en timeregistrering i Outlook, fremgår registreringen automatisk på det valgte projekt i C5.

Overblik over dine medarbejderes opgaver og medarbejderstatistik
Få fuldt overblik over medarbejdernes timer, ferie, flextid og overarbejde og dan medarbejderstatistik på fakturérbare og ikke fakturérbare timer. Via Outlook kan du også oprette nye sager, tilknytte materialekøb og tildele arbejdsopgaver (timer) til relevante medarbejdere og fordele dem på flere dage efter ønske. I kan også registrere kørsel og supporttillæg direkte i Outlook

Få overblik og skab basis for øget indtjening
I får en realistisk historik mht. time- og materialeforbrug, som er registreret på forskellige typer projekter. Det danner et godt overblik og udgangspunkt for tilbudsgivning inden for lignende fremtidige projekter. I reducerer mængden af sager, som går over forventet budget og skaber en rigtig god base for øget indtjening. Ydermere sikrer det brugervenlige design, at registreringen er hurtig og enkel, der forekommer færre fejl og antallet af ”glemte” timer reduceres markant.

Spar tid, effektivisér arbejdsgangene og reducér fejl
I forbindelse med en timeregistrering i Outlook kan et nyt projekt samtidigt oprettes i C5 i én og samme arbejdsgang. Ved afslutning af opgaven godkender medarbejderen selv timeregistreringen, og vælger med ét klik om den skal sendes til fakturering, eller om den stadig er i ordre-status. Derved kan bogholderiet automatisk se, når en ordre skal faktureres. Det sparer dobbeltarbejde og unødvendig kommunikation mellem bogholderi og medarbejdere på mail og tlf. Risiko for fejl reduceres markant.

Udfyld formular - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


Registrér også andre ydelser i Outlook
Når I foretager en timeregistrering, kan I samtidig tilknytte andre ydelser - eksempelvis kørsel, overtidstillæg, vareforbrug etc.Fakturering er hurtig klaretDa alle forbrugte timer og andre ydelser / materialer allerede er registret på de pågældende projekter i C5, og den pågældende medarbejder selv godkender og markerer til fakturering, bliver selve faktureringen en relativt hurtigt overstået opgave.

Se hvordan Outlook Timeregistrering fungerer i denne korte video - min. 4:15

Timeregistrering når I er på farten?
Har I behov for at registrere timer, når I er ude af huset, kan det også lade sig gøre. IT-Effects Mobil-APP "Mobil timeregistrering og Materialeregistrering" er et oplagt tilkøb, som gør det muligt for virksomhedens medarbejdere at registrere timer, kørsel m.m. via en smartphone, tablet eller andet mobilt device -så længe der er internetadgang. Der er 100% synkronisering med C5, så timerne placeres med det samme på det valgte projekt i C5.

Se også: Mobil timeregistrering, og NAV 2016

Bemærk:
Da Outlook Timeregistrering kobles sammen med projektfunktionen i C5, er det en forudsætning, at man har (eller tilkøber) en C5 Advanced eller C5 HåndværkerEffect som platform.