Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

BSV Elite

Mail ét sted, hjemmeside et andet sted og CRM et helt tredje sted. Der er ikke noget at sige til, at Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold oplevede tidsspilde i det daglige kontorarbejde og oveni sad med en matchende stor it-regning sidst på måneden.

Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold fik samlet trådene

Som rigtig mange andre virksomheder, oplevede Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold at bruge en masse unødig tid og besvær i det daglige arbejde, hvor forskellige arbejdsopgaver blev håndteret i en række separate programmer.

Vi havde rigtig mange udbydere af vores forskellige it-områder. Vi havde vores e-mail og vores hjemmeside hos én udbyder, vores bogføringssystem hos en anden udbyder og vi havde vores CRM-del hos en helt tredje udbyder. Så vi gik og ledte efter at få samlet det hele i én pakke med én udbyder. - Christian Lynnerup, Økonomi- og kontorchef

Ved at indgå et samarbejde med IT-Effect har Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold nu lagt grundlaget for betydeligt mere effektive arbejdsgange. Håndboldklubben har valgt at få en Microsoft Dynamics C5 Online Basic løsning, SharePoint CRM, Office 365 samt en række tillægsløsninger.

Med på Office 365 cloud-bølgen

Kontoret hos Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold har valgt at fremtidssikre sine løsninger. Blandt andet har de lagt deres e-mail op i skyen. Office 365 løsningen er cloudbaseret, hvilket giver medarbejderne en utrolig fleksibilitet, da de kan tilgå emails, kalender, dokumenter, etc. hvor end de befinder sig i verden - 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Eneste krav er at der kan oprettes internetforbindelse. Løsningen fra IT-Effect betyder også, at alt kan tilgås via f.eks. smartphone eller iPad.

Fildeling og overblik med SharePoint CRM

Hovednerven i det meste af Bjerringbro-Silkeborg kontoret er den integrerede SharePoint CRM løsning. Med den effektiviseres fildeling og filhåndtering blandt medarbejderne og alle har direkte adgang til relevant data på kunder. SharePoint CRM er direkte integreret med virksomhedens Microsoft Dynamics C5 Online og giver virksomheden et 360 graders kundeindblik.