Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Jema Agro og Jema Lift A/S

Jema Agro A/S og Jema Lift A/S har med en Dynamics C5, Webshop til C5 og SharePoint CRM løsning fået en samlet IT løsning, der giver overblik, og som automatiserer en række tidligere tidskrævende manuelle processer.

Jema Agro A/S og Jema Lift A/S er familieejede aktieselskaber beliggende side om side i Sahl ved Bjerringbro. Virksomhederne beskæftiger i alt 40 medarbejdere og de producerer og sælger hhv. transportanlæg for korn, frø og andre granulater samt hydrauliske løfteborde.

Jema kontaktede IT-Effect i forbindelse med et forestående generationsskifte i virksomheden, hvor den kommende adm. direktør havde et akut behov for en tidssvarende IT løsning, med en bedre brugervenlighed og fleksibilitet, og som automatisk kunne levere en række nøgletal til styring af virksomheden.

JEMA beskriver, hvilke fordele de har opnået ved at anvende iPadløsning til C5 og Webshop til C5 - 0:31 min.

Den samlede Dynamics C5 løsning

IT-Effect gennemførte først en behovsanalyse hos Jema Agro A/S. Her blev samtlige arbejdsgange fra administration til produktion og forsendelse grundigt gennemarbejdet. Analysen dannede efterfølgende udgangspunkt for løsningsforslaget som inkluderede:

  • Opgradering af eksisterende C5 til seneste Dynamics C5 SQL
  • iPadløsning med fuldt integreret Mobil Ordre- og Tilbudsmodul
  • Webshop til C5 så kunderne bl.a. kan foretage bestillinger online
  • Opsætning og tilpasning af C5 Projekt i forhold til håndtering af logistik
  • SharePoint CRM for overblik over nøgletal og til styring af kunder og sælgere
Udbyttet blev en integreret IT løsning for Jema Agros A/S

Jemas iPad-løsning, Mobil Ordre- og Tilbudsmodul, giver sælgerne og forhandlerne mulighed for at oprette tilbud og ordrer direkte ude hos kunden via deres iPad. Det sparer både Jema og deres kunder en masse tid. Den live integrerede Webshop til C5, giver også kunderne mulighed for at logge på og se deres fakturaer og varer og for selv at bestille varer via nettet, når det passer dem.

Med en opdateret Dynamics C5 og udvidelse af Projektmodulet har Jema tilmed fået en integreret IT løsning der automatiserer flere arbejdsprocessor - primært i forbindelse med ordrehåndtering og produktionsplanlægning. I et skærmbillede er det nu muligt at foretage en præcis behovsberegning på varen. I denne forbindelse er styk- og samlelister blevet opbygget, så den produktionsansvarlige nemt får overblik over beholdningen på forskellige råvarer og halvfabrikata, så produktion eller indkøb rettidigt kan igangsættes.

Koblingen mellem Microsoft Dynamics C5 og SharePoint giver et fuldstændigt fantastisk overblik og gør det muligt at bladre mellem en lang række informationer som det tidligere tog lang tid at fremskaffe. - Jens-Peter Pedersen, adm. direktør og medejer

SharePoint CRM giver samtidig ledelsen et detaljeret indsigt i sælgernes dagligdag og virksomhedens udvikling. Gennem central styring på notater og mødereferater, og med direkte integration til Dynamics C5, har alle medarbejdere i salg nem og hurtig adgang til relavant data på kunden. Samtidig opdateres en række nøgletal online - det giver hele tiden ledelsen brugbar information omkring virksomheden aktuelle udvikling i en almindelig webbrowser visning - alt sammen uden behov for udtræk af data til Excel og derefter manuel bearbejdning for præsentation.

Læs mere om:
Mobil Ordre- og Tilbudsmodul
Live integreret Webshop til C5
Dynamics C5