Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Kemex

Kemex sparer udgiften til at drive egen IT-afdeling. Det gør de fordi de har en "IT-Facility Serviceaftale" hos IT-Effect.

IT-Effect sørger dagligt for at overvåge Kemex IT-infrastrukturs helbredsstilstand samt for løbende forebyggelse mod evt. nedbrud ved at vedligeholde server med kritiske opdateringer. Det betyder, at Kemex ikke længere selv skal bekymrer sig om den daglige drift og vedligeholdelse af IT-Infrastrukturen.

Foruden den løbende overvågning af IT-Infrastrukturens helbredstilstand, fungerer IT-Effect ligeledes som daglig IT-support for de ca. 30 daglige IT-brugere hos Kemex.

En IT-Facility Serviceaftale betyder, at IT-Effect dagligt gennemgår bl.a.:

  • Monitorering af servere for forebyggelse mod nedbrud
  • Gennemgang af backup
  • Aktuelt diskpladsforbrug
  • Installation af relevante sikkerhedsopdateringer
  • Opdatering/vedligeholdelse af spamfilter
  • Mailserver

Kemex oplever sikkerhed i sit valg:

Vi har sparet udgiften til drift af egen IT-afdeling. Vi ved, at IT-Effects professionelle IT-teknikere vedligeholder vores IT-installation og det skaber en utrolig sikkerhed og tryghed for os i det daglige. Den sikkerhed var af væsentlig betydning da vi valgte IT-Effect som vores leverandør. - Ejer, Torben Frits Nielsen

Om Kemex A/S

Kemex A/S producerer en lang række private label produkter inden for personlig pleje, kosmetik, huddesinfektion og produkter til landbrug og sundhedssektoren. Kemex blev etableret i 1982. Især igennem de senere år har Kemex gennemført en hastig, men sund udvikling. Virksomheden er beliggende i Silkeborg.