Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Projektstyring i SharePoint

Projektstyrings software, med live integration til C5 og NAV.

Projektstyring i SharePoint er til jer, som ønsker et C5/NAV-liveintegreret projektstyringssystem, som giver jer overblik over jeres projekter, og som er let og enkelt at anvende for både medarbejdere og ledelse. Få styr på økonomien og nem adgang til alle relevante informationer på hvert enkelt projekt. SharePoint Projektstyring er en SharePoint specialløsning udviklet af IT-Effect.

Projektstyring med C5 & NAV

Ønsker I et bedre overblik over jeres projekter?
–ikke mindst økonomisk. Så er det blot én af flere rigtig gode grunde til at anvende SharePoint Projektstyring fra IT-Effect.

Se efterkalkulationer på hver enkel sag
Få et økonomisk overblik med en let tilgængelig efterkalkulation på hver enkel sag. I får oplyst dækningsgrad og -bidrag på hvert enkelt projekt, således I kan se, hvor I tjener penge, og hvor der er plads til forbedringer.

Altid adgang til liveopdaterede informationer
Da SharePoint Projektstyring er liveintegreret med C5 / NAV, har I altid adgang til de nyeste informationer. Projekterne i C5 / NAV vises på en enkel og overskuelig måde i SharePoint, hvor flere projektstyringsfunktioner er tilføjet.

Tag jeres SharePoint Projektstyring med på farten
Når I er på farten, kan I tilgå jeres SharePoint Projektstyringsværktøj via jeres smartphone, tablet eller bærbar PC. Det giver jer fuld mobilitet og uafhængighed af kontoret.

Udfyld formular - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


 

 

 

Tilknyt aktiviteter, mails og dokumenter
Ved hjælp af enkel ”drag & drop” kan I tilknytte aktiviteter og dokumenter som eksempelvis tilbud, mails, certifikater, billeder, eftersyn og andre serviceaktiviteter m.m. direkte på projektet, således at informationerne er tilgængelig netop der, hvor I har behov for dem. Med fuld integration til Office-pakken, kan I eksempelvis anvende tilbudsskabeloner, som giver en ensartethed i jeres kommunikation med kunder og emner. Har I brug for at fotodokumentere i forbindelse med kvalitetssikring o.lign., så læs også om app’en PhotoPoint til SharePoint, udviklet af IT-Effect, som giver jer mulighed for at fotodokumentere jeres sager i en enkel arbejdsgang direkte på location.

Styr godkendelse af indkøbsfakturaer elektronisk
Via SharePoint lægger I indkøbsfakturaerne ud til godkendelse hos forskellige medarbejdere, og de pågældende medarbejdere godkender indkøbsfakturaerne elektronisk i SharePoint, så I sparer tid. Har I flere medarbejdere, som skal godkende samme faktura, kan det også klares.

Se også: CRM SharePoint, og NAV 2016

 

Bemærk:
Prisen afhænger af, om I ønsker at få løsningen hosted, eller om I vælger at få løsningen installeret på jeres egen server. Antallet af brugere, I ønsker at tilknytte løsningen, har også en indflydelse på prisen. Ring eller skriv for tilbud og spørgsmål.

Til SharePoint Projektstyring med liveintegration til C5/NAV kan du tilknytte følgende produkter/ydelser: