Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Support til C5 og NAV

Ring til os:87 43 10 00På din egen PC:Online SupportSkriv til os:Send e-mail

Indløsningsaftale med NETS

Er du ved at etablere en webshop med mulighed for betaling med kreditkort, skal du have en indløsningsaftale med Teller/Nets (tidligere PBS) til handel på internettet.

Før du sender en ansøgning til Teller, er det vigtigt, at din webshop er klar til at blive godkendt af Teller.

Teller kræver som minimum:

• At det er muligt at gennemføre en test-bestilling på hjemmesiden
  • At du tydeligt oplyser omkring dine generelle handels- og leveringsbetingelser
  • At du oplyser adressen på din virksomhed
  • At du oplyser telefonnummeret til din virksomhed
  • At du oplyser CVR nummer på din virksomhed

Vigtige oplysninger omkring selve udarbejdelse af din ansøgning:

• Sæt IKKE kryds i PBS ePayment.
  • Vælg "I et separat betalingsvindue" (PSP integration)
  • Rapport fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen finder du via www.cvr.dk
  • Serverens IP adresse er 80.196.101.3
  • Vælg "Min internetforretning har betalingssoftware placeret på et webhotel med certificeret betalingsløsning".
  • Ved valg af betalingsmodul vælges "Wannafind.dk".