Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Integration af webshoppen til NAV og C5

Integration af webshop, med data direkte fra C5 eller NAV

Webshop til C5 og NAV - Har jeres online forretning fået vokseværk? Eller overvejer I at udvide jeres salgskanal og supplere eller flytte eksisterende offline-handel over på en e-handelsplatform? EffectShop er en webshop direkte styret fra C5 / NAV, som kan anvendes til online handel med både B2B- og B2C-kunder. Spar tid ved kun at håndtere dine ordrer, varer, priser, kunder m.m. ét sted - direkte i C5 / NAV.

2 måder at lave integrationen på

1. Få skræddersyet din shop - med alle de muligheder, som ligger i at få designet funktioner helt specielt til din virksomhed. Har din shop specialvarer eller varer, som skal filtreres og konfigureres - så er denne løsning den bedste. Her er der lagt vægt på at løsningen indstilles og programmes efter de behov, som vi i fællesskab har analyseret os frem til.

2. Få det bedste fra 2 verdner. Med en Dandomain shopløsning fås en standard løsning, som kan rigtig meget ud af boksen - omkostningerne ved at komme i gang er meget lave, og du betaler først den månedlige omkostning efter en 30 dages demoperiode.

 

Webshop til C5 online og NAV

Reducér arbejdsbyrden - Frigør ressourcer
Oplev en markant reduktion i hele ordrebehandlingsprocessen. Den bagvedliggende ”motor” i C5 Effectshop håndterer effektivt mange informationer, og har også fuldt styr på eksempelvis individuelle produkt- og prisaftaler, samtidigt med at det er brugervenligt at håndtere for jer via C5 Online / NAV. Har I kunder i udlandet, kan I nemt opsætte flere sproglag, leveringsbetingelser, tekster, valuta m.m. Jeres kunder kan selv logge ind og se deres ordrehistorik, fakturaer og prisaftaler samt gemme indkøbskurve til senere køb.

Ordrer placeres direkte i C5 / NAV vha. 100 % live webshop med integration til C5.
En af de største fordele, og det som gør systemet unikt, er 100 % live integration mellem C5 og selve webshoppen. Lagerstatus, priser, billeder, ordrer og alle andre data altid er opdaterede, og når der placeres en ordre i webshoppen er den lagt direkte i C5 / NAV. Derved elimineres dobbeltarbejde i ordrebehandlingen, og I undgår eksempelvis, at der registreres ordrer på varer, som er udsolgt.

Fleksibel håndtering af betalinger, rabatter og levering
Der kan anvendes både betalingskort og kreditkort og mulighed for køb på kredit. Der er stor fleksibilitet og frihed i håndteringen af gebyrer og rabatter. Ligeledes kan fragtpriser opsættes efter ønske –efter ordrestørrelse, postnummer, varernes vægt, kundegruppe og mange andre muligheder. En kalender med ønsket leveringsdato kan også anvendes, så kunden får levering på den dag, det passer bedst, og I kan fjerne de dage, I ikke ønsker at foretage leverancer.

Opnå gode placeringer på Google
Webshoppen optimeres nemt til Google – I har mulighed for at optimere sider, kategorier og varer til nemt at blive fundet på søgemaskinerne. I kan anvende titler og beskrivelser og få optimerede URL-adresserne helt ind på produktniveau. Derudover kan Google Analytics, Google E-Handel og Google Adwords selvfølgelig tilknyttes, således I kan optimere jeres online markedsføring af webshoppen.

Læs også: Søgemaskineoptimeret webshop

Udfyld formular - og vi kontakter dig:

Dit navn:*

Virksomhed: *

Telefon:*


 

 

Webshop direkte fra C5 og NAV - Hvordan fungerer det?

1. Fundamentet for jeres forretning er økonomisystemet C5 / NAV 2015
Økonomisystemet Dynamics C5 Advanced eller NAV 2015, som I måske allerede benytter til jeres offline forretning, danner også platform for jeres onlineforretning.

2. Overbygningen EffectShop løfter din webshop
Overbygningen EffectShop fra IT-Effect kobles sammen med C5 / NAV økonomisystemet, og giver jer derved mulighed for at drive en professionel online forretning, som håndteres direkte fra jeres økonomisystem. Det er motoren, der driver din online forretning, og det er her alle data håndteres - varer, kunder, priser, billeder, produkt- og prisaftaler m.m. Vi sørger for det, som har den tekniske betegnelse Webservice API, og som betyder integrationen til selve webshoppen.

3. Frit valg af design og opbygning af webshoppen
I kan frit vælge det webshop-CMS og design, I ønsker. Vælger I at tilkøbe vores CMS, som koster kr. 7.500, er integrationen til webservice API-delen allerede udført. Det er også muligt at koble EffectShop C5 og alle dens funktionaliteter til andre webshop-CMS'er som eksempelvis Wordpress, Umbraco og Magento. Til webshop-CMS'et kobles et design -dvs. den grafiske opstilling, farver m.m.. Vælger I vores CMS, inkluderer vi 4 standard design-layouts. Ønsker I et andet design, som er skræddersyet til virksomhedens visuelle brand, eller vælger I et andet CMS, kan I gøre brug af en webdesigner, som i samarbejde med vores EffectShop-konsulent, udvikler selve designet til webshoppen.

 

Til Webshop til C5 og NAV - webshop med integration kan du tilknytte følgende produkter/ydelser: