Vi anvender cookies til at måle trafikken på websitet og til at forbedre brugeroplevelsen. Klikker du videre på sitet, accepterer du anvendelsen af cookies. Læs mere

Samarbejde med
Design- og web-bureauer søges”Vi søger samarbejde med web- og designbureauer”. ”IT-Effect er inde i en rivende udvikling og har mange kunder som efterspørger Webshop mv. IT-Effect har udviklet nogle meget avancerede API / Web-service til C5 og NAV, denne teknik har kunderne stor glæde af, fordi kunderne derved slipper for at vedligeholde kunde og produktdata mere end ét sted og det er i kundens C5 eller NAV system. IT-Effect er ikke specialister på design, derfor søger vi samarbejde med Bureauer som vil indgå samarbejde omkring design og IT-Effect´s API.

Samarbejde søges.

IT-Effect håber også at du som designbureau – har kunder eller henvendelse fra kunder og emner, som på sigt kan bruge en rigtig god integration til Dynamics C5 eller NAV. Derved opnår vi en Win Win mulighed for begge parter.
Der 2 måder en levering kan fortages på:

  1. IT-Effect leverer API/web-service til kundens C5 eller NAV, IT-Effect opsætter alt teknik på kunden server eller i den hosted løsning. Dig som designbureau – udarbejder og programmerer nu design og bygger bro fra CMS til Web-servicen i Dynamics C5 eller Dynamics NAV. Dit valg af CMS er ikke afgørende. API løsningen kan arbejde med alle CMS systemer blot de understøtter API/Web-service.
  2. Du som designbureau udarbejder hele designoplægget og alle de indledende drøftelser med kunden. Du får godkendt designet ved kunden og IT-Effect leverer og programmerer nu sitet og vi aftaler hvem som overleverer løsningen til kunden. Kort sagt er du som designbureau den kreative del af processen.

Tøv ikke med at kontakte os – vi er klar til at drøfte den næste case.

Læs også: Webshop til Dynamics C5 og NAV, C5 Online 2015 og Dynamics NAV


Indtast dit navn og tlf.-nr. Så ringer vi dig op hurtigst muligt inden for alm. åbningstid.Navn:

Telefonnummer:


Navn:

Telefonnummer:

Besked: