IT-messe 2018 af Dansk Byggeri og BASIT - tak for i år!

Blog: Dansk Byggeri og BASIT afholdte igen i år en forrygende IT-messe

TAK FOR I ÅR

Årets IT-messe afholdt af Dansk Byggeri og BASIT, åbnede dørene i Taastrup og Aarhus tirsdag og onsdag i denne uge og det har været to dage med masser af aktiviteter. Vi var med begge dage og Kim Friis vores CEO, afholdte oplæg om vores samlet IT-løsning til bygge- og anlægsbranchen.

Kim fortæller om årets messe:
”Messen gik over al forventning, vi kunne virkelig mærke at der er stor interesse for vores løsning,specielt fordi den er bygget på Microsoft NAV Online og derved kan tilpasses til andre produkter, størrelse og behov. Med NAV online – kan der ændres og justeres i løsningen samt integrere til andre systemer, som branchen bruger.”

Kunne I ikke finde tid til at besøge messen – så tøv ikke med at kontakte vores salgsafdeling for en personlig gennemgang af løsningen.

Overvejer I om I skal med næste år, så kan vi kun anbefale at deltage – som I kan se på billederne afholdes der også indlæg hvor vi går mere i dybden med løsningerne, og så er der generelt rigtig god stemning til messen.

MARGIT KOM HJEM MED LIDT MERE END BLOT INSPIRATION

Margit fra Daurehøj Erhvervsbyg A/S vandt nemlig vores supergavekort med en værdi af 4.000 kr.- Kenneth fik lov til at trække vores heldige vinder – det har vi samlet i denne ultrakorte video, hvor Kenneth samler alle deltagernes navne i skålen og trækker den heldige vinder.