Finansoptimering: Sådan griber I det an og optimerer jeres bogholderi = mere tid og plus på bundlinjen

Blog: Finansoptimering – sådan!

Hvad kan man egentligt få ud af finansoptimering? Og hvilke fordele er der forbundet med en optimering? Det sætter vi fokus på i dette blogindlæg.

Finanshåndtering kan være en kompleks og til tider en længere proces, hvis systemerne man arbejder i, ikke er integreret eller kan snakke sammen. Eksempelvis kan det være at faktureringsprocessen deles op i forskellige arbejdsgange i forskellige systemer – det kan resultere i at man laver dobbeltarbejde i indtastning m.m. CEO Kim Friis uddyber:

”Vi ser hos vores kunder at de kan spare rigtig meget tid hvis man samler systemerne og samtidig få en hurtigere fakturering – administrationen bliver let og enkel.”

FINANSOPTIMERING MED BANKBETALINGER DIREKTE FRA Microsoft Dynamics

Bankbetaling direkte fra Microsoft Dynamics NAV med Payment Management modulet fra Continia, gør det muligt at godkende og sende betalinger til banken fra Dynamics NAV.

Vil du vide mere kan du her læse om Continia Payment Management.

GØR LØNADMINISTRATIONEN TIL EN LEG – INTEGRÉR JERES LØNSYSTEM

Bruger I Bluegarden/Dataløn eller Lessor til lønadministrationen, så kan det integreres til jeres Microsoft Dynamics løsning, der gør det nemt at håndtere lønnen. I dagligdagen kan det betyde at oplysningerne fra opgaverne/sagerne der udføres i virksomheden automatisk overføres fra økonomisystemet til lønsystemet og på den måde minimeres arbejdet af indtastning.

DIGITALE RAPPORTER OG NEM FINANSHÅNDTERING MED CONTINIAS DOCUMENT OUTPUT

Spar tid, papir og porto med modulet ’Document Output’ – få digitaliseret jeres processer og arbejd smartere. Continias løsning hjælper med digitale rapporter m.m.

BRUG DIMENSIONER NÅR DU BOGFØRER

Benyt dimensioner og få styr på kontoplanen når der faktureres og bogføres omkostninger. Et eksempel er, at hver firmabil oprettes som dimensioner som gør, at bil registreringsnummeret sættes på de bogføringer der vedrører bilen. Når chefen spørger hvilke omkostninger der er på bilen, så er det blot at trække en liste på den pågældende dimension og det kan gøres uden at oprette ekstra finanskonti. Dimensioner kan bruges alle steder i Byg & Anlægsløsningen. Både sager, medarbejdere, afdelinger, sælgere, projektledere mv. Der medfølger 8 dimensioner som standard i Microsoft Dynamics NAV.

Byg og Anlæg – ÉN SAMLET LØSNING TIL BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN

Vi har samlet de rette IT-værktøjer i én løsning der gør det muligt at håndtere alle arbejdsgange fra finansoptimering til kalkulation og tilbud, opgavestyring, servicehåndtering, planlægning, dokumenthåndtering, bilagshåndtering og at få det samlede økonomiske overblik i et system.

Se alt om Byg & Anlægsløsningen.

MOTOREN ER MICROSOFT DYNAMICS

Byg & Anlæg, bygger på Microsoft Dynamics NAV / Microsoft Dynamics 365 Business Central. Der er flere millioner brugere på verdensplan og produktet høster stor anerkendelse af både brugere og revisorer verden over. I Danmark alene er der mere end 10.000 virksomheder som bruger Dynamics NAV.

Byg & Anlæg bruger derfor alt standard ERP fra Microsoft, men er samtidig udbygget med nogle af vores egne moduler samt de mest anerkendte tillægsmoduler til branchen.

Tip: Microsoft Dynamics løsninger kan supporteres af mange IT huse i Danmark og ønskes der tilpasninger kan programmering og ændringer udføres til fordel for den enkelte virksomhed eller for den enkelte bruger i virksomheden.

8 MODULER – ÉN LØSNING

”Vi vil gøre det simpelt, nemt og samtidigt sikkert at have ens IT hos én IT-partner og stadig med muligheden for at skalere ens løsning op og ned efter behov. Det er ikke sådan at man nødvendigvis skal købe hele løsningen – vi har lavet 8 moduler som kan integreres med hinanden men også kan købes separat.”

Kim Friis, CEO IT-Effect.

I en række blogindlæg sætter vi fokus på hvert enkelt modul i løsningen og går i dybden med hvad man med de enkelte moduler får af fordele.