Blog: Brug mobilen til fotodokumentation i den digitale timeregistrering

Blog: Fotodokumentation – et tillægsmodul til timeregistreringen

DOKUMENTÉR MED BILLEDER

Er der brug for at medarbejderne kan dokumentere registreringer med billeder og tekst?

Vil du gerne kunne fremvise billeddokumentation i forbindelse med kvalitetssikring?

Få alle informationer, dokumenter, registreringer og dokumentationer på de enkelte projekter er samlet ét sted som du kan tilgå overalt.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1.000 ORD

… og et billede med en tilhørende beskrivelse siger endnu mere. At kommunikere med en kombination af billeder og tekst, minimerer risikoen for misforståelser. Nogle ting kan ikke forklares over en telefon. Der skal være en form for billedmateriale som kan understøtte det forklarede, og hjælpe med at gøre det forståeligt for alle parter. Skulle der eksempelvis opstå forsinkelser under projektforløbet som følge af uventede forhindringer eller hændelser, kan man dokumentere det overfor kunden.

STYR PÅ DOKUMENTATIONEN

Vi har udviklet et tillægsmodul til vores integrerbare og roste digitale tidsregistrering som gør fotodokumentation langt nemmere og mindre tidskrævende. Hvor det før var nødvendigt at sende billeder og tilhørende kommentarer afsted via  e-mail, kan det nu gøres hurtigt og nemt via fotodokumentationen på den digitale timeregistrering. Medarbejderen kan løbende tage billeder af processen og når det er fyraften, kan han vedhæfte billederne, tilføje kommentarer og sende det afsted. I det øjeblik timeregistreringen og de vedhæftede billeder er sendt afsted, kan den projektansvarlige se det i sit Godkenderpanel. I Godkenderpanelet kan den projektansvarlige vælge at fjerne billedet, downloade det på sin PC eller overføre det direkte til virksomhedens Office365/SharePoint sagsmappe. På den måde er det hele samlet ét sted og kan tilgås overalt.

Vil du vide mere om fotodokumentation til den digitale timeregistrering? – Klik her.