Blog: Opgavestyring med godkenderpanelet - IT Effect

Blog: Opgavestyring med godkenderpanelet

GODKENDERPANELET HJÆLPER MED OPGAVESTYRINGEN

Modulet opgavestyring, og det tilhørende godkenderpanel, kan være med til at lette arbejdsbyrden væsentligt – både på kontoret og i marken. Med vores timeregistrering, kan der registreres timer, ressourcer og materialer direkte på såvel sager, som på opgaver. Med integration af vores tidsregistrering i virksomhedens IT-løsning, kan der nu registreres arbejdstimer direkte fra mobilen eller tabletten i skurvognen.

HURTIGT OVERBLIK 

Platformen til timeregistreringen indeholder en månedskalender, hvor der er mulighed for at se alle registreringer. Gemte timeregistreringer er orange, mens de godkendte timer er grønne. Der er altså mulighed for at gemme registrerede timer, inden de sendes videre til godkendelse hos formanden, hos projektlederen eller hos bogholderiet. Yderligere er der også mulighed for at registrere maskiner og tidsforbrug af disse, til hver enkelt opgave. Den digitale tidsregistrering kan bruges på alle enheder og fås til alle systemer, da det er en udviklet webløsning. Den er derfor altid opdateret og der er mulighed for at logge på, så længe der er internet tilgængeligt. 

Læs mere om fordelene for projektlederen og hvordan Maiken fra P. Olesen & Sønner har sparet 1½-2 dage (pr. lønperiode) på at få digital timeregistrering.

Tip: Gem siden som et bogmærke på din enhed – så ligger den altid klar på din enhed, ligesom dine apps.

FOTODOKUMENTATION

Det er også muligt at vedhæfte fotodokumentation i timeregistreringsappen. Billedet sendes med til godkendelse, sammen med timeforbruget og knyttes derved til opgaven eller projektet. Dette er med til at kvalitetssikre de udførte opgaver og giver mulighed for at gå tilbage og få et visuelt overblik over afsluttede opgaver eller projekter. 

Godkenderpanelet 

I godkenderpanelet kan der godkendes eller rettes i timer, ressourcer og materialer, som registreres på et projekt eller en opgave. Når registreringerne er godkendte, kan de sendes direkte til fakturering ved bogholderiet. Dette betyder, at bogholderiet nu kun får tilsendt godkendte registreringer, som automatisk ligger klar i kassekladden i økonomisystemet, hvor de er klar til at blive faktureret og bogført. Faktureringen bliver altså også markant hurtigere, nu hvor ulæselige papirsedler ikke længere skal indleveres, indtastes og godkendes.
Godkenderpanelet giver et generelt overblik over projekterne og der kan sorteres efter  projekter eller på medarbejdere. Godkendelserne behøver heller ikke længere at hobe sig op ved sygdom eller ferie – det er nemlig muligt at give flere medarbejdere administrativ adgang til godkendelse af timer.